Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Something is Fishy in Europe..

Italien skakas av ”Fritzl-fall” – DN.se.

När man hör diverse Sverige(o)demokrater, så menar de att alla problem i Sverige härrör från invandringen. När man sedan tittar på siffrorna över brottsligheten, så inser man att även om alla invandrare hade skickats iväg, så hade brottsligheten fortfarande varit hemsk, fortfarande hade man sett pedofiler, fortfarande hade man sett våldtäkter, fortfarande hade man sett massor av fall jämförbara med Englamordet.

Vad är det för problem som man ser i Europa? Varför kan man inte acceptera att européer och svenskar för den delen, är lika goda som de invandrare som fått skulden för alla slags brott?

Fritzl är ökänd nu och nu har man ett liknande fall, där fadern våldtagit sitt barn i över 25 år. Ifall hon fick gå ut ur huset, så följde pappan med. Fadern såg även till att hans nu 40årige son, utövade ett liknande beteende mot sina fyra döttrar.

Är det invandringens fel det med? Armod, stenkastning, ekonmisk och moraliskt förfall, allt det är enligt våra kära rasister, muslimers och invandrares fel. Vad kan man säga är grunden till de här brotten? Där man våldtar sina egna avkommor?

Jag är kanske sjuk, men jag kan väl förstå våldtäkter på främmande, jag kan förstå att vissa mördar, eller rånar..men jag kan svårt förstå våldtäkter på ens egna barn. Vad är det för mekanismer som fått en person att begå detta brott?

Tillbaka till dödsstraff eller hårdare straff för sådana här individer.

Den modell som försöker belysa brotten i Europa, säger hela tiden att allt beror på invandringen. Alla brott beror på den höga invandringen, på de många muslimerna, på de många mörka..och det här då??

2 kommentarer

  1. Rog 28 mars 2009

    Sen har du alla fina Svenska pappor som åker till Thailand varje år för att mummsa sig med unga pojkar och flickor. Såg statistik kring detta nånstans. Ska se om jag hittar det igen. Vi exporterar sexbrott sas det i ngn rapport. OCh det ligger nog fan en sanning i det där

  2. Bahlool 28 mars 2009

    hahah rog jag har ju western union så här kommer en massa såna som skickar pengar till småtjejer i phillipnerna och thailand 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.