Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Min Sverige(o)demokratiska fanklubb

They seek him here…They seek him there. They seek him everywhere.

Jag var uttråkad och hamnade hos en viss Thoralf. Denna hade samlat på sig en anhang av, ja på ren svenska kallas det inget annat än, idioter. Hälften av kommentarerna, skrevs med all säkerhet av honom själv. Det var udda namn, udda psydonymer. Han hade mage att ifrågasätta att jag var anonym..är jag anonym? Är någon anonym på nätet nuförtiden?

Detta gäng försöker skrämma mig, genom att fråga vart jag bor, vad jag heter osv. De stackarna lever verkligen på 30 talet, där de jagar oliktänkande med sina brunskjortor.

Rasistiska glåpord slängdes ut av vissa av dem…idiotin var uppenbar när de trodde att jag är en tjej. Jag kanske är mesig av mig, men mina många foton förklarar nog rätt bra att jag är av manligt kön.

Sen trodde de på sina sektledare, när dessa sa att jag levde på bidrag. Senast jag tog bidrag var när jag pluggade på Universitet..studiebidrag då alltså; och det var runt 10 år sedan.

En av dem försökte spela smart, samma Thoralf men med nicken Fröken Fökk eller nåt sånt skit..hon, han, det menade att jag borde träffa dem på stranden och dricka lite vin…när jag sa jag dricker inte alkohol så sa hon nej inte alkohol, vin..nej juste vin innehåller ingen alkohol. Som om jag skulle våga träffa på dem ensam. Vi såg ju vad som hände med den stackars lokalpolitikern som misshandlades för att han vågade gå på antirasistiska demonstrationer.

Jag var uttråkad och gick in där igår igen..och där hävdar denna Sverige(o)demokratiska gäng, att jag bodde i Landskrona, så de började häckla staden. Senast jag var i Landskrona var väl 2 år sedan.

Jag fösrtår inte varför folk öppnar käften, de visar ju bara på en otrolig dumhet. Ska verkligen dessa ignoranta, okunniga, brunskjortgillande, nazistwannabes, styra landet? Ska vi verkligen sitta och acceptera att vår lathet låter dem ta över i EU valet och i nästa års Riksdagsval?

Rädda demokratin från dessa mörka krafter. Mörket behöver inte mycket mera än att massorna sitter hemma på valdagen.

Rösta blått, grönt, gult ja rösta på vad som helst, men rösta inte på brunskjortorna.

Glöm inte vad som hände på 30-talet i Tyskland.

Vill ni om några år sitta där och säga, vi kände inte till hur hemska de var? Vi visste inget? Tyskarna förde fram den ursäkten och ingen trodde dem, och ingen kommer tro oss..

4 kommentarer

 1. mammamarie 28 mars 2009

  Varför lät du dom inte tro att du bor i Landskrona? Du ska inte avslöja sådant som dom vill veta

 2. Bahlool 28 mars 2009

  För att jag är på krigshumör sen ågra veckor och jag kommer älska att någon av dem vill nåt 😉 Hade en granne till mig som var en av ledamöterna för deras fascistparti här i Helsingborg 😛 Sen är det hur lätt som helst att se vart jag är ifrån..bara kolla ip..jag har 4 olika ip men alla visar Helsingborg hehe men de är väl inte så smarta?

 3. Rog 28 mars 2009

  Vi vet att det bara finns ett sätt. Aldrig sluta prata. Aldrig sluta analysera och syna deras bluffar. Å här gör du min gode vän en bra sak.

 4. Elin 28 mars 2009

  Jag tycker helt ärligt att de låter väldigt patetiska. Fast det är väl redan patetiskt att dela upp folk i klasser och säga att bara en del av dessa får vara det som alla egentligen är, människor.

  Keep up 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *