Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

SD och faran med SD

Jag fick igår en länk till en representant för SD; hans motto lyder:

Motto

Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen.

Jag vet inte vart han fått den idéen ifrån men jag gillar den. Jag gillar den starkt, även om jag vet och har bevis för att det är en lögn. SD är en fara för Sverige och svenskarna. Tyvärr verkar folk inte inse det. De verkar inte vilja tro på det och de verkar inte inse det förrän detta partiet får makten om några år. SD kommer in i riksdagen men vad händer sen? De har inget kött på benen och när jag kommenterar hans inlägg om muslimska fredsagenters uppsåt och idéer då brakar helvetet loss. Anonyma personer som besöker min blogg, anonyma personer som kommenterar. Sen har han mage att ifrågasätta mig, och menar att jag är Anonym för att jag använder namnet Bahlool och tom har min bloggsadress i mina svar.

Jag är rätt säker på att han skapar olika konton för att hylla sina texter..lite lögn och lite propaganda skadar aldrig.

Vi har sett såna som Thoralf och SD förrut. Någån gång hette de Nazister andra gånger hette de fascister. Ibland har vi sett dem i Israel, ibland i Tyskland.

Faran med SD är att de kommer förstöra den svenska själen, den själen som säger åt oss att vara rättvisa att vara snälla, att vara trevliga, att vara hjälpsamma. Läser man kommentarerna på hans blogg, så blir man rädd. Man blir rädd för det hat som pyr hos så många av inläggsförfattarna och man undrar; var det sådana här typer som mördade miljoner i Nazityskland? Var det såna här individer som ansåg att andra folk, andra raser, andra religioner var mindervärdiga och inte tilläts leva?

Vad skulle hända om Thoralf hade fått makten i Sverige? Hur många koncentrationsläger och hur många gaskamrar hade vi sett då?

Rösta gärna på SD men var säker på att ni kommer ångra er. Vi lever i en underbar demokrati och vi måste hålla fast vid dess värderingar.

8 kommentarer

 1. umzacharia 27 mars 2009

  Läs på http://www.hd.se idag på Höganäs sidan,så kan man bara se hur omogna och rent ut sagt tramisga SD politiker är. Helt horribelt att dom får utöva politik bara?? Jag fattar det inte?!

 2. Bahlool 27 mars 2009

  hahaha du och jag måste se till att fler går och röstar UmZach!!

 3. Hr Fökk 27 mars 2009

  Alla som gör hänvisningar till svenska tidningar idag är att betrakta som oerhört stolliga.

 4. Bahlool 27 mars 2009

  Så det är din ursäkt och din förklaring? Suck bättre kan du?

 5. Hr Fökk 27 mars 2009

  Om du hinner innan du börja ”arbeta” kanske du ska gå tillbaks till Thoralfs eminenta blogg och försvara dig eller tryter argumenten redan!

 6. Bahlool 27 mars 2009

  Vad ska jag försvara mig mot? Jag har i alla fall ett jobb 😉 Du verkar ju inte ha ett hehe..Jag har bevisat för de smarta att ni inte har något kött på benen. Thoralfs blogg är ju genant. Han skriver eller du skriver med olika psydonymer för att kunna ”stödja” sig sälv..fegis 😉

 7. Roger Svensson 27 mars 2009

  Detta inlägg borde nog undersökas av polis eftersom det kan röra sig om åtalbart förtal eftersom det insinueras att en namngiven person planerar mord och att inrätta koncentrationsläger/gaskammare …

  Man kan också konstatera att om liknande påståenden som här görs om Sd hade gjorts om t.ex. ”muslimer” så hade det helt klart varit fråga om ”hets mot folkgrupp”.

 8. Bahlool 27 mars 2009

  Rpger be my guest gör en anmälan. Han ville veta mitt namn och vart jag bodde..jag kände mig hotad men jag hade inga tankar på att han skulle hota mig då jag är rätt skrämmande i verkliga livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *