Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Krigsbrotten som aldrig hände?

Vittnesmål om kriget i Gaza skapar debatt i Israel – DN.se.

När man skrev om de här händelserna några månader sedan, så utmålades den israleiska armén som den ärligaste, mest rättvisa och ofelbara armén i världen. Dess soldater begår inte krigsbrott. Dess värden och värderingar tillät inte brott mot krigets lagar. Tji fick ni anhängare av Israel.

Israel har begått brott mot mänskligheten ända sedan dess grundande, dess ledare var jagade terrorister och hade begått brott redan innan staten skapades.

En mor och hennes barn sköts ihjäl av en skarpskytt efter att de givits fel instruktioner av en grupp soldater; en 80-årig kvinna sköts ned sedan hon ovetande närmat sig en byggnad som gjorts till israeliskt högkvarter; kränkande slagord målades på väggarna i palestinska hem; husgeråd förstördes och släktfotografier skändades. I flera fall uppges de ansvariga befälhavarna inte ha ingripit.

Kan manl äsa på DN.se.

Enligt sionisterna och deras vänner i Sverige, så var alla civila, stridande. Alla civila mördade användes som mänskliga sköldar. Alla civila var rättfärdiga offer. Tji fick ni, om och om igen.

Eloge till de judiska soldaterna som visat sitt mod genom att protestera mot dessa brott. Israel förbjöd reportrar att besöka området under massakrerna på palestinier, men ändå kom sanningen fram till slut.

En kommentar

  1. Rog 21 mars 2009

    Klart Israel begår fel. Det är ett krig som pågår. Jag håller med dig om att det fokuseras på tok för mtk vad och muslimer gör. I mina ögon så hade staten aldrig ens fått en chans att bildas. För hela ideen med det är fan befängt.

    Som det är nu, gör båda sidor hela tiden fel, så att vi får en fred där nere. NO way. Sannolikheten är nog större att jag vinner OSguld i höjdhopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *