Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Shia – Sunni

Det finns inte bara nötter som är rasister och islamofober, utan det finns nötter hos oss muslimer också, däribland den sorten av muslimer som hatar och avskyr Shiaislam.

Medan shiamuslimska lärda gick ut och sagt att man inte får sprida shiaislam till sunnis, så har sunnilärda gått ut och deklarerat shiablod, rätt att spilla. Man har förbjudit giftermål med shia män (samma förbud finns för muslimskor att gifta sig med ickemuslimer) och man sprider så mycket skit, att jag då och då får fnatt och inte kan göra något annat än känna stolthet och fanatisk kärlek för shiaislam.

I dagarna skickade en vän ett mejl till några muslimer med texten om hemsidor som firar Profeten Muhammeds födelsedag. I texten klargör han sin kärlek för Profeten och dennes heliga familj. Som svar får han det här av en ”muslim”:

Jag vill varna mina bröder och systrar; länkarna i mailet nedan som skickades av Payam Hassanzadeh är alla shiah-länkar. Han/hon har försökt få ut mailet via IIF-listan ett par gånger men det har inte blivit godkänt av admins. P.g.a. detta skickades mailet ”privat” till addresserna ovan.

Och hos Allah ligger all vägledning och framgång.

En vän till mig skulle på ett möte på sitt engelska universitet. Mötet hade ordnats av den muslimska föreningen och där talade man om rasismen och islamofobin om hur, vi muslimer, var offer om hur hela världen är emot oss..samma som vi brukar anföra här i Sverige. Min väninnan undrade om deras fina ord om muslimsk fred och gemenskap även gällde henne, hon som är shiamuslim? Det tog några minuter och hon var utslängd. Så visst vill vi muslimer ha respekt och frihet, vi vill gärna att folk accepterar oss, men det gäller bara vissa muslimer..det gäller inte shias, inte sufis, det gäller inte grupper bland muslimerna som inte följer den depraverade doktrinen som sprids av wahabis i Saudiarabien, som lett till att skitsidor som islamguiden fått så mycket support hos konvertiter och muslimer i Sverige.

För att belysa hur vi shias funkar: Jag hade en vän som jag var kär i, och jag tror att jag spelade stor roll i hennes ”konvertering”. Hon fick erbjudande av mig att få information om sunni som shia, bara hon bad om det..hon föredrog shiaislam. Några dagar sedan ville en vän till mig lära sig mera om islam, och jag fixade kontakt med några sunnimuslimer, som skulle lära upp henne. Jag är inte här för att missionära, jag är inte här för att vara tyst inför de hot och de angrepp som drabbar islam, muslimer och särkskilt inte shiamuslimer. Jag försöker sprida proshia och prosunni information, men när jag ser sådana nötter som hon som varnar för shias, så får jag fnatt…suck!!

Mitt svar till henne och de andra på den mejlinglistan kommer här:

Behövs det verkligen en varning? Är inte shias muslimer? Man behöver bara se namnen och respekten som mejlet visar för Profeten Muhammed saw och Ali, för att inse att det är shialänkar. Så brukar du varna för sidor som sprider4 wahabidoktrin också? Hur är det med mejl som tillhör en viss sufiorden? Varnar du för dem också? Vad tycks om sidor och brev som är skrivna av moderta, fanatiska eller ateistiska personer? Shias älskar Profetens familj och att varna för att dessa länkar visar respekt och kärlek för Profetens familj, visar hur wahabiterna tagit över sunniislam i världen.
Du borde ”varna” för sionister, för dina herrar i Saudi och för de depraverade ledarna i den muslimska världen.

Ps: Jag varnar alla att läsa mitt mejl, min blogg eller umgås med mig..Jag är shiamuslim !! brrrr jag bits!!

www.bahlool.se

Rasister och islamofober varnar för islam, och här kommer en, som nog gråter tårar varje dag över den mobbning hon får utstå för att hon är muslim och diskriminerad, och försöker mobba shias.

La Fatah illa 3ali La Sayfaa illa thull fiqqar.

4 kommentarer

 1. Mohamed Omar 17 mars 2009

  Wahhabiterna är faktiskt värre än icke-muslimer i sitt förtryck av muslimer. Det är sorgligt.

 2. Bahlool 17 mars 2009

  Har skickat mejl om det till dig MO..så pissed off mot dessa idioter

 3. Mohamed Omar 17 mars 2009

  Fick du mitt mejl där jag avslöjade att wahhabiterna dyrkar Musaylama Al-Kadhab?

  De dolde sin tro på honom under generationer fram tills 1700 då de tog sin hämnd på islam.

  En av de tidiga wahhabitledarna avrättades i Istanbul.

 4. Bahlool 17 mars 2009

  du skrev det men jag behöver mera belägg brorsan. Dessa wahabis är av ondo och de har lurat sunniter att tro att de är sunniter själva 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *