Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Wahabi del 1

Är lite upptagen med att tjafsa med några Wahabiter. Är man klar med sionister kommer dessa ”muslimer” och utmålar sig till min måltavla.

Jag hade planer på att lägga ner bloggen igen men nu har jag fått någon att skriva om, TACK OCH ÅTER IGEN TACK.

Jag är Sayyid we ibne Sayyid, anhängare till profeten Muhammed och dennes heliga familj Ahlul Bayt. Deras fiender är mina fiender och deras vänner är mina vänner.

Tiden då en muslim får gömma sig och dölja sin tro, för att inte dra till sig uppmärksamhet, är över. Tiden när en shia måste använda Taqqiya (döljandet av ens tro) för att undfly förtryck och mord, är över. Historien har börjat bevittna storslagna händelser. Den islamiska revolutionen i Iran var början, Hizbollahs skapelse nästa. Israels förlust mot Hizbolalh var en stor seger. Vi lever i omvälvande tider, och vi kommer inte att inse det förrän om många årtioenden.

Islam är på frammarsch, shiaislam leder den kamp i världen, som lett till att nytt uppvaknande. Medan wahabiter/salafiter sprider hat, bomber och självmordsattacker mot muslimer i Algeriet, Egypten, Irak, Syrien, Jordanien, Pakistan och Afghanistan, så leder shiamuslimer kampen mot stater som Israel.

Medan Al Albani och Ben baz, utmålar shias som kuffar (otrogna) och menar att det är rätt att spilla deras blod, så säger män som Khomeini och Khameini att muslimer är förenade, att shia och sunnis är bröder.

Det var länge sedan jag skrev om Wahabis, och jag hoppas att jag fortfarande kan hitta mina anteckningar..men det här giftet, som sprider sin ideologi med hjälp av oljepengar och som sprider hat mot muslimer och ickemuslimer med hjälp av lögner, bomber och avhuggningar av huvuden, måste stoppas, måste bekämpas, måste visas upp.

4 kommentarer

 1. Svarten 17 mars 2009

  ”Jag hade planer på att lägga ner bloggen”

  Nej, Bahlool, det går inte alls för sig.

  Om du försöker sluta blogga kommer jag att reta upp dig så till den milda grad att du blir tvungen att återvända till tangentbordet 🙂 Men med tanke på din enorma produktion av bloggposter kanske du behöver ta det lite lugnare ett tag.

  Tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar.

 2. mammamarie 17 mars 2009

  Gud nåde dig om du lägger ned din blogg. Jag är trött på alla som lever under Taqqiya. Jag har personligen aldrig fattat det, jag ser det som feghet. Faktiskt. Jag som kvinna kan aldrig dölja att jag är muslim, på grund av min slöja. Män har en förmåga att vilja försöka ”blanda sig”-gömma deras tro- och endast visa att dom är muslimer ifall det är ytterst nödvändigt. Fegt,fegt,fegt… Jag går på stan med huvudet högt och känner mig som en krigare eller revolutionär och det roar mig mycket.

  Folk kämpar hårt att klä sig som punkare, ett jäkla jobb att skapa den när mohawken med gele, hårspray och färger. Eller dom som piercar hela ansikte och kroppen – allt för att dom vill se en reaktion ifrån människor de möter, ju mer förskräckt eller föräcklad reaktionen är, desto nöjdare blir ”punkaren”. Jag brukar ge tipset att det inte alls behövs sådant stök och bök och smärta (piercandet) för att få det dom vill; Jag sätter bara en bit tyg på huvudet och får EXAKT samma reaktioner som dessa mohawk/piercingkämpar. Inklusive en massa giftiga kommentarer. Om vi kvinnor har styrka att stå ut med detta dagligen, vad gnäller du då om?

  Många behöver få se en shiamuslim som vågar stå upp stark och rak för det han tror på. En fördel är ju att du verkar kunna din shiaislam och islam överhuvudtaget. Och nu när du har börjat så får du minsann fortsätta på samma linje. Jag är trött på shiamän som bangar ur tillsist.

  Om du anser att jag-vi kvinnor- ska ge upp, kasta sjalen; om det är din åsikt, ja då kan jag förstå ditt resonemang, som du ibland tar upp, att lägga ned. Anser du att vi INTE ska ge upp utan fortsätta kämpa, jag DÅ har inte du heller något val. Eller hur? Kämpa, det är ett stort jobb du gör.

 3. Bahlool 17 mars 2009

  hahah svarten du är skön 😉 nah jag hittar alltid någon att reta mig på eller reta upp nu är det wahabis 😛 så jag är tacksam..

 4. Bahlool 17 mars 2009

  Jag själv har inte levt under taqqiya heller..som jag brukar säga till folk. jag känner mig inte hotad och enbart då ser jag det som acceptabelt att dölja min tro. Jag blir alltid svartmålad av mina vänner eftersom jag inte tolerar att de människor jag möter, ogillar islam och att jag borde acceptera det och skita i att komma i diskussion med dem (däribland svenska tjejer och killar jag umgicks och umgås m3ed)
  Jag brukar tycka att kvinnor är starkare än vi muslimska män, just pga att de vågar och kan visa slöjan och tåla alla blickar…körde nyss min syster till stan och hon berättar hur folk såg konstigt på henne, ändå finns det många beslöjade i Helsingborg.

  tack för de orden syrran 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *