Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Adsense

Nåja..jag får runt 2-3 anmälningar om dagen mot mig för att jag skriver om artiklar som rör islamofobi, antisemtism eller invandring. Jag kan se det då anmälningarna går till twingly, en tjänst som visar olika bloggars flöden och artiklar. Idag skulle jag kolla hur det gick med reklamintäkterna och hade räknat med första 100 us dollar till några familjer jag lovat hjälpa i Irak, då står det att jag är fråntagen men de kan inte säga varför??!??

Kan bara tänka mig att någon anmält att jag sagt pengarna går till fattiga (därmed har jag uppmanat folk att klicka, något man inte får) i andra länder osv.

Sucky Ducky…

2 kommentarer

  1. Rog 15 mars 2009

    ”Sanningen” Svider alltid i någon annans ögon. Fortsätt med det du gör. Även om jag inte håller med dig, så skulle jag aldrig uppmana dig att sluta. Du och alla andras åsikter är viktigta, för att säkerställa demokratin

  2. Bahlool 15 mars 2009

    tack mannen 😉 retar mig bara hahah..men det här är andra företaget som stoppar mig och jag tror det är för jag skrivit lite för mkt om israel..vissa har skrivit om isreal innan men jag tror jag är lite för negativ lite för ofta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.