Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Yazid och Hussain

En enögd djävul från Saudiarabien, har gått ut i saudisk media och anklagat Hussain, Profeten Muhammeds barnbarn, för att ha brutit mot islamisk lag när han revolterade mot den tidens tyrann, Yazid.

Enligt denna ”religiösa” ledare, så var Yazid, en person som även sunnimuslimer ser som utanför islam för de brott han hade begått. Brotten inkluderade bombningen av Mecka och Medina, slakten på tiotusentals kvinnor, barn och oskyldiga. Hans värsta brott var ändå mordet på Hussain, då man ser hans blod som heligt och att spilla det var ett av de värsta brotten, enligt oss anhängare av den shiamuslimska tron.

Sådana personer som denna ”mufti”, leder miljoner ”muslimer”, är det då konstigt att svensken tror på att alla muslimer är galna? När en sådan galen, rabiat (märks att jag ogillar honom eh) äcklig enögd djävul får yttra sig på det här viset? Kärleken för Ahlul Bayt, Profeten Muhammeds familj, är del av religionen. Hussain stod upp mot förtrycket och angreppen mot islam, angrepp begångna av en person som var en känd alkoholist. En person som slog på Hussains avhuggna huvuds tänder och som sa, islam har aldrig funnits, nu tog vi hämnd för att din morfar kom med islam.

Orkade inte översätta:

Allegiance of Yazid Ibn Muawiya was shari (legitimate) according to the sharia which was taken at the time of his father Muawiya and people had accepted and surrendered to it.  But after Muawiya died, Hassan and Husain Ibn Ali and Ibn Zubair withheld their allegiances. Husain and Ibn Zubair In their decision of not giving their allegiance were wrong.  Because allegiance to Yazid was legitimate and was taken during his father’s life Muawiya and were witnessed by the people.  But whatever Allah makes destiny is in that Hakeem and Aleem. But after all, we ask Allah to be happy with Husain and request Allah for his forgiveness. Why we have to mention this, whatever mistake he made, he is responsible for that.

11 kommentarer

 1. Rog 15 mars 2009

  Det är konstigt att dessa individer med bara hat inom sig får sån spridning. Det sägs att världen ska vara full av goda rationella människor. Men man undrar verkligen vart dom är. Tystnanden finns ju inte bara inom islam.

 2. Bahlool 15 mars 2009

  Den här perosnen är representant för Wahabiterna, de har sen 1700 talet spridit skit i världen..tyvärr får de mycket gehör i väst pga sina radikala åsikter, pengarna från saudi och deras stöd till olika hemsidor som många konvertiter får möta i början…

 3. Mohamed Omar 17 mars 2009

  När man ser hans ansikte får man en föreställning om hur Musaylama Al-Kadhab såg ut.

  Wahhabiterna är Dajjals armé.

 4. Bahlool 17 mars 2009

  du ser ju mejlen som haglar..de verkar verkligen tro på sitt skitsnack..ska forwarda lite brorsan

 5. momo 23 april 2009

  Jag som är Muslim ser shia och wahabism som satans verk.

  Shia hatar all Mohammed Kompisar slår sig själva tills dom blöder vad är det för skilnad på det och dom som dyrkar satan.

  Och wahabi är ett jäng terrorister som dödar barn och kvinnor.

  Dom flesta som är Muslimer är muslimer bara hör inte till båda sekterna.

 6. Bahlool 23 april 2009

  Momo du har fel:)
  1. Shia hatar inte alla som var Profetens kompisar, utan bara dem som gick fel och som gjorde fel mot Profetens ord och familj. Betyder det att man är ej muslim om man inte tror på dessa kompisar?
  2. Jag slår mig inte blodig.
  3. Problemet med sunnis är att all information på nätet är wahabi..så när en vanlig sunni försöker få tag i sunniinformation så hamnar han för ofta på wahabisidor då de manipulerar och förvränger fakta där.

 7. momo 23 april 2009

  Jag ser Hassan Nasralla, khomeine och binladen som Dajjals jag hoppas dom brinner i helvetet.

 8. Bahlool 23 april 2009

  så de som slåss mot västs ockupation är dajjal? hur kom du fram till det?

 9. momo 23 april 2009

  bahlool
  jag ser wahabi och shia som fel för att de är mer som en sekt.
  Och jag får inte information från internet jag träffar folk och ser vad folk gör.
  Det spelar ingen roll om man hatar all eller en du ska inte hata al sehab.
  Ni säger att ni väljer vägen och bestemmer er för att hata en elller flera av Mohammeds kompisar då har ni tagit fel väg och bort från Islam.
  Ni ser bara Ali som hans efterträdare för att han är släkt med honom inte för att han är kunnig inom islam. Det är väl inte så smart att bara erkänna muslimer inom Mohammads släkt. Det blir mer som ett kungadömme än Islam när bara släten får vara khalif.

 10. Bahlool 23 april 2009

  Momo Profeten Muhammeds egna hadith har visat Vad Ali är och var. När Profeten säger att Ali är källan till kunskap, vem är du eller jag som säger emot det? Jag tror inte du läst på tillräckligt i ämnet.
  Så du menar att alla som vistades, kände eller var i närheten av Profeten är bra sahaba? Så du menar de är perfekta? Vart i Koranen står det att alla sahabs är ofelbara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *