Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skrämmande

Det finns vissa grupper i samhället som skrämmer mig, däribland de här upplysta, de här smarta, de här demokraterna, som menar att man måste försvara yttrandefrihet och demokrati, sålänge inte dessa rättigheter utövas av en muslim/invandrare/arab.

Jag skrev ett inlägg om hur skokastaren mot Bush, fick tre års fängelse, medan en dam i London, som kastade grön vätska mot en minister, kunde gå därifrån utan problem. För att förstå, hon gick därifrån utan att bli misshandlad, såsom den stackars irakiska reportern blev. Här talar vissa, kära SDanhängare, som menar att det är en islamisk/arabisk sed att kasta, att skrika och att komma hit för att snylta på Sverige. Jag vet inte, jag jobbar 14 timmar om dagen vissa dagar, och vi jobbar 7 dagar i veckan jag och min syster..om det är att snylta, så ja då snyltar vi. Här kommer inlägget där personen ifråga hade en annan tolkning av mitt inlägg än jag, och sen kommer alla kommentarer, från dessa frihetsälskande-sverigefantaster-otroligt-fria-ochdemokrati-förkämpande-och-israel-försvarande-yttrandefrihets-avgudande-fanatiker:

Frågan är, är det jag som är hemsk eller är det de här som skrämmer? Tänk om de här skulle få makten i nästa val…brrrr gåshud.

Dom har fallit mot Bagdads meste skolirare

“Tre års fängelse blev straffet för den irakiske journalist som i fjol kastade skor mot USA:s dåvarande president George W Bush i Bagdad. Hans anhöriga kallade rättegången för en “fars” och domen ska överklagas.” DN

Så lätt han kom undan! Hade han kastat skon mot Saddam Hussien under dennes tid vid makten så lär han ha blivit både torterad och avrättad.

Och muslimer i Sverige förnekar sig inte: Kasta inte skor, kasta grön vätska

Så nu har aggressiva muslimer i Sverige ännu en förebild och en martyr, får man förmoda!

6 kommentarer till “Dom har fallit mot Bagdads meste skolirare”

 1. Bahlool säger:
  suck..jag försökte dra paraleller på att vissa kastar grön vätska, coh då sker inget men kastar man skor på USAs president, så hamnar man bakom galler i 3 år. Vad har det med muslimers förnekande att göra? Jag vet att ni smårassar vill tro på vad ni vill, men ibland går ni verkligen till otroliga överdrifter..
 2. smileth säger:
  Du och de dina, muslimska nazistkompisar, vänsteraktivister och andra kanske kan sluta kasta prylar och hata judar och alla som inte dansar efter er pipa! Ni är verkligen ett allvarligt hot och jag har läst dina obehagliga inlägg i tillräckligt många sammanhang för att kunna fatta mina egna beslut om dig och vad du och dina vänner står för! Så oavsett om du skämtar eller inte, så är ni lika goda kålsupare. Det är bara att beklaga att man måste kasta saker, sätta epitet på folk och bråka så fort man inte får som man vill!
 3. Robin_Shadowes säger:
  Hör du du musse-fanatikern! Vi gillar inte din religion, din pedofilprofet eller hans hallucinerade gud eller er vidriga kultur. Innerst inne vet ni hur usel den är. Ett bra bevis för detta är er mytomaniska läggning. Ni adopterar västerländska upptäckter och uppfinningar men påstår att det är muslimer som kommit på det. Ni lider av ett gigantiskt självhävdelsebehov för ni vet att utan oss hade ni fortfarande levt kvar på stenåldern.
 4. Lilla My säger:
  Dom du förvarar/tillhör är primitiva människor som inte kan diskutera utan att skrika eller kasta sten eller annat på dom som har en annan åsikt. Jag såg en dokumentär om Yassir Arafat och när han kvarlevor kom tillbaka från Paris. Dom fick be den uppjagade massan att behandla hans kista med respekt. Det såg ut som en skock upphetsade apor som rev och slet i hans kista. Detsamma var det när B. Bhuttos lista skulle flyttas från sjukhuset. Dom har inte kommit någonstans i utvecklingen utan måste komma hit till Väst och leva på våra pengar och för att ta del av den civiliserade världen. Om allt är så fantastiskt med Islam och er del av Världen. Vad fan gör dom här då? Vi har inte bett dom att komma hit utan det är våra jävla nötter till politiker som tvingat på oss denna massinvandring av analfabeter och stenåldersmänniskor. Ni och dom har inte bidragit med ett skit utan är bara en tärande och irriterande grupp av människor som inte ens har vett att vara tacksamma. Adios och kom inte tillbaka!!!
 5. smileth säger:
  Bra rutet, Lilla My. Som sagt om det vore det paradis de skryter om att de har i sina hemländer, varför är de här. Då man ställer den frågan får man bara ett hatfyllt svar, något i stil med att vi sugit ut deras länder därför ska vi nu få betala och betala detta dyrt!
 6. Bahlool säger:
  Ja bra rutet Lilla My, ju mera okunnighet desto bättre ;)
  Jag antar att ni alla ska rösta på SD?
 7. BLU-82 säger:
  Förslag till riksdagen : Inför obligatorisk kastrering av muslimer , godtar inte mussen detta ska han svetsas in i lämlig container och fraktas till Mecka för att ställas till allmänt åtlöje och spottas på. Ha ha ha….
 1. midgardsjarlen säger:
  Alla här som känner mig vet var jag står visavi låtsasreligionen islam. Alla vet även vart jag vill förpassa våra folkförädare. Bahlool vill jag även ta av skorna på och trycka in i hans stora käft och längre. Dock hävdar jag med en dåres envishet att skokastaren är den ende i Irak som minskat arbetslösheten. Skofabrikanten fick ju så många tusentals nya order på just denna sko vars serienr. jag glömt, att han var tvungen anställa hundratals? arbetare. Det hade varken amerikaner eller Iraks regering lyckats med. Jag tar här i anständighetens namn ej upp kistsnickare eller dödgrävare då det är skamligt nog.
 2. smileth säger:
  Ja, Jarlen, han fick massor av arbete denna skofabrikant. De kanske är lite driftiga ändå, muslimerna, men de borde kunna ordna jobb på ett lite mer trevligt sätt, kanske!:) Eller, så fick han muslimerna att bära skor istället för tofflor, därav den stora ökningen i efterfrågan.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *