Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Debatt och Antisemitismen del 1

När man ska manipulera, så gäller det att tänka på några få saker:

1. Överrösta motparten

2. Hitta på saker, som motparten inte sagt eller gjort.

3. Spela sårad eller angripen eller skadad.

4. Gå alltid till attack och ha inget medlidande, motparten måste vara på defensiven.

Idag såg jag delar av Debatt och vem var inte där? Om inte min favoritkurd i helaaaa världen. Dilsa Demirbag Sten. Kvinnan har ett hat mot islam, muslimer och en kärlek för Israel, som är så rabiat, så sjuk, så absurd, att hon måste gå på droger, behöver psykisk hjälp eller så är hon dum. Jag har inga problem med att stödja Israel, har vänner som jag talar med dagligen som gör det, men denna dam är absurd i sitt stöd för Israel.

Vad är det vi har sett som hänt efter Gazamassmorden? Gaza blev ett uppvaknande för många i väst, svenskar som europeer. Man insåg att Israel inte var så snäll, inte så fredligt, inte så bra som man trott. Världen började inse vad palestinierna fått uppleva i så många år. Så offensiven kom snabbt och grymt. Dagligen fick man se propagandan från högermedian och från högerfolket. Dagligen fick man höra om någon sjuk imam någonstans, som varit antisemit. Dagligen fick man höra att personer som Jinge, den främste på nätet som opponerar sig mot Israel, är antisemiter.

Man fick se hur vänstern, vänsterns anhängare och palestinierna demoniserades. Allt som har med manipulation att göra, tillämpades. SvD och högerfolket gick till atack. Araberna var rasister, judarna led såsom judar led under nazityskland osv.

Man behöver inte ha toppbetyg i historia för att inse att det här är bull, skitsnack och en sådan dynga utan gränser.

Judar jagades på gatorna, man förstörde deras butiker, kristallnatten var pogromer mot tyska judar. Har vi sett något liknande här? Nej.

Judarna i Sverige, många, alldeles för många, gick ut på gatan, ut i media och stödde Israel. Samma stat som just hade mördat hundratals småbarn, fick judars stöd.

Det är det här folkmordet, det här brottet, som man försöker tysta ner, genom att angripa företrädare för palestinierna.

Islam blev boven, muslimer blev monster, alla som dog i Palestina var hamasmän, alla som företräder palestinierna, är rasister, antisemiter eller fanatiska muslimer. Man tystas, man utmålar dem till fanatiker, hela högen.

5 kommentarer

 1. Rog 13 mars 2009

  Ingsåg tidigt i min ungdom att det är ngt som är fel. Kommer ihåg när jag frågade mina lärare på högstadiet under 80 talet. Varför var alla muslimer så arga. Tror min lärare gjorde ett stort misstag här genom att säga. De för ett krig och vill ockupera. Tur är att jag egentligen aldrig lyssnat på andra. Tar in vad dom säger, men mina egna filter tar hand om informationen. Hela situationen är så jävla infekterad så för min del så vägrar jag välja sida.Detgår inte. Båda gör samma misstag om och om igen. Allt tragiskt och hemst som skett där nere i en Guds namn. Ne jag är glad att i min värld finns det ingen gud.

  Det finns inte heller någon enkel lösning på detta. Eftersom båda parterna hävdar sin rätt, via ett par skrifter vars “sanning” går att ifrågasätta. Min lösning på problemet
  Inför 5 år där ALL religon och utövade är förbjudet på öppen plats. Din tro lämnar du hemma. Tror till å med Jesus var inne på samma sak.

 2. Bahlool 13 mars 2009

  Rog allt, däribland frihet, pengar, religion, resurser, politiska åsikter, kan användas för krig. Titta på kommunismen som är “ateistisk” den har använts för mkt hemskt..USA krigar i demkratins och frihetens namn osv.

 3. Rog 13 mars 2009

  Jo å alla dessa “system” Har två gemsensamma saker. MÄn och makt.

  Män,makt och religion är mer farligt än en atombomb

 4. Bahlool 13 mars 2009

  haha kanske 😛 men var inte stalin ateist 😉

 5. johan 13 mars 2009

  “Inför 5 år där ALL religion och utövade är förbjudet på öppen plats. Din tro lämnar du hemma. Tror till å med Jesus var inne på samma sak.”

  Du skulle ha skippat den sista raden. Allt annat lät ju så bra:).

  Visst! Jesus gillade inte de som prisade gud pga. sina rikedomar på offentliga platser. Han tyckte att man skulle gå hem och stänga dörren om sig när man bad.

  Men han sa inte att tron skulle förbjudas. Han gick ju själv runt och predikade till folket på offentliga platser.

  Det finns extremister på båda sidorna!! Orka bry sig om dem.

  Enligt PCHR dödades 960 palestinska civilpersoner under den israeliska offensiven. 288 av dem var barn. totalt dödades 1 434 personer.

  Hur många Israeliter dödades? 3st??

  Låt siffrorna tala och sluta irritera er på några enstaka idioter i Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *