Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kasta inte skor, kasta grön vätska

Skokastaren fick tre års fängelse | Nyheter | Aftonbladet.

Jag skrev om den här irakiern, som tog modet till sig och kastade sina skor på vår tids Saddam, George Bush. Det ledde till att fler tog till sig av hans sätt att protestera. Efter honom fick man se skor kastade mot representanter för min favoritstat Israel och mot Kinas statsminister. Några dagar sedan kastade en dam som var upprörd över att man förstörde miljön genom att utvidga flygplatsen i London, grön vätska på en minister i London.

Frågan man ställer sig är vad är straffet för det? Den här irakiern fick 3 års fängelse och hans liv har varit allt annat än rosigt. Från barnsben har han och hans familj lidit. Hans bröder mördades av amerikanerna, han växte upp hos främmande och nu, har han hamnat i fängelset. Iraks fängelser är verkligen inte kända för att vara humana.

Jag vet inte om hans protest var berättigad, jag ogillar Bush men hoppades på att han skulle förstöra USAs ekonomi och därmed stoppa deras imperialism och deras krigande i världen. Det lyckades Bush med, så han ska ha tack, men tre år? Tre år för skor som inte ens träffade?

Är Irak en demokrati? Det är det enligt USA och enligt regeringen i Bagdad. Jag tror att just domen är ett bevis på att demokratin inte är utvecklad i Irak. Frige Muntazer al-Zaidi!!

DN

SvD

18 kommentarer

 1. Sture 12 mars 2009

  Vilket straff hade någon som kastat skor mot Saddam Hussein fått?

 2. Bahlool 12 mars 2009

  döden sture, han och hans familj hehe..men bara för att Saddams straff var hårdare, betyder inte det att det är bättre med 3 års straff för en skokastning

 3. alyssa 12 mars 2009

  jävligt bra sagt!
  varför 3 år?

  äkta arab… kasta skor… jeez.. tur för bush att det inte var en toffla… jag undrar hur det hade gått OM han hade TRÄFFAT idioten?!

 4. Bahlool 12 mars 2009

  hahaha han hade kunnat få 15 år 😉 så 3 år var i lägsta laget 😛 men still för mkt för länge för hårt

 5. Hata sossar 12 mars 2009

  Anna Linds mördare kanske också skulle gå fri? Eller han som sköt mot Reagan?

  Instämmer i första kommentaren, om någon kastat skor mot Saddam Hussein, hade först blivit torterade i en månad, därefter släpad levande efter en lastbil och slutligen skjutna och utslängda på bakgården. Därefter hade alla i förövarens familj blivit bortrövade. Systrarna hade först blivit våldtagna och barnen fått var sitt nackskott. Sedan hade hela familjen blivit uppställda på torget och alla galna arabiska MÄN skulle sprungit runt i yster glädje och skjutit automatkarbiner i luften och prisat Allah för att djävulen drivits ut och den sanna Islamen fått upprättelse i detta fredens och rättskaffenhetens land.

  Gör en parkeringsplast av hela mellanöstern, så skulle vi spara mycket problem.

 6. Bahlool 12 mars 2009

  Hata Sossar tack för att du visar att ignorans fortfarande existerar och frodas..

 7. Hata sossar 12 mars 2009

  Bahlool du lever i en skyddad bubbla i trygga Sverige.

  Fråga Zamira eller alla könsstympade eller syraattackerade arabiska kvinnor om vilket typ av samhälle som är demokratiskt. Iran/Iraks eller USA?

  Stening är också en intressant föresteelse. Försök snacka bort den du.

 8. Bahlool 12 mars 2009

  Könsstympning i arabiska länder? Syraatacker i arabiska länder? Är Iran arabiskt? Snälla upplys mig?
  Så vad skyller du mordet på Engla på?

 9. Hata sossar 12 mars 2009

  Det var i alla fall inte ett hedersmord, så mycket kan vi konstatera.

  Ännu en liten tick som arabvärlden tycker är helt ok. Faktum är att orsaken att ni får vara ifred beror på att hela omvärlden tycker att ni är så galna och fanatiska att ingen vågar säga ifrån. Se bara vad som hände i Danmark, när en tidning gjorde det fatala misstaget att driva med Islam. Dödshot, fatwah osv.

 10. johan 12 mars 2009

  Om ni tycker det var rätt att kasta skor på bush? Varför inte göra det själv. prova det här spelet XD

  http://www.micmac.se/317/

 11. Bahlool 12 mars 2009

  Ja Hata Sossar..200 miljoner araber är alla likadana och tänker likadant och alla araber älskar hedersmord..det är värre med hedersmord än med pedofiler och barnamoördare 😉

 12. alyssa 12 mars 2009

  hahahahahahaah JOHAN!! you crack me up bwoiiii!! 😛 …not!

  JAG HADE GÄRNA KASTAT EN SKO, MEN MÄRK MINA ORD, JAG HADE FAN TRÄFFAT HONOM MITT I PLANETEN! u know… me is stonethrower… iaf : )

  fan vad ni pessimistiska människor tycker om att hänga här hos kära lilla Bahlool… ”hata sossar” lyssna, hedersmord begås inte bara av ARABER, SÅ ignorant kan du inte vara, sedan om du verkligen var påläst inom ”hedersvåld” så hade du aldrig sagt så där, hur fan vet du att arabvärlden tycker det e ok? vilken minoritet har DU fått din info ifrån? Jag tror inte du vet vad flera hundra miljoner tycker om detta ämnet.

  Alltså,

 13. alyssa 12 mars 2009

  EN SOM KASTAR SKOR ÄR INTE LIKA HEMSK som en som dödat någon som Anna Lindh…

  Haha.. hur kan du ens dra sådana kommentarer.. jeez. (X

 14. Bahlool 12 mars 2009

  hehe A, enligt hata sossar så är det ok med att man mördar Engla och flickor som engla, så länge det inte är en arabisk muslim som begår ett brott 😉

 15. Erik 12 mars 2009

  Oj oj oj Bahlool nu gör du bort dig igen. Snacka om att försöka blanda om korten..

  Det går helt enkelt inte att börja prata om och jämföra med rena psykopatdåd när man vill diskutera så kallade ”hedersmord”.

  Det här påminner om när du inte ville prata om invandrarnas grava överrepresentation i brottslighet och istället börjar svamla om ”mäns överrepresentation”.

  Det blir liksom ingen debatt om du hela tiden försöker blanda bort korten. Är du ens intresserad av en riktig debatt. Får ju ge dig en eloge dock att du inte censurerar inlägg som vissa bloggar gör till förbannelse så fort de inte har några motargument.

  Hej och hej

 16. Bahlool 12 mars 2009

  Det blir ingen debatt för att du är för okunnig min vän. Du ger skulden till invandrare för allt skit som händer i Sverige och världen och glömmer att med eller utan invandrare, så har svenskarna fortfarande brottslighet, det finns fortfarande våldtäkter och barnamord och pedofileri. Att försöka ge skulden till invandrarna, befängt..

 17. alyssa 12 mars 2009

  asså ..jag dör av garv… jag älskar o driva med er hatare = )

  bahlool darling… testa detta spelet 😛

  http://www.sockandawe.com/

  hahaha… HIT HIM IN THE HEAD!! Hhahh ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *