Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Debatt och Antisemitismen del 2

När man ska manipulera, så gäller det att tänka på några få saker:

1. Överrösta motparten

2. Hitta på saker, som motparten inte sagt eller gjort.

3. Spela sårad eller angripen eller skadad.

4. Gå alltid till attack och ha inget medlidande, motparten måste vara på defensiven.

Frågor vi bör ställa oss är:

Varför går inte dessa människor ut och försvarar palestinierna? Varför fördömer inte Dilsa Demirbag Sten våldet mot barnen i Gaza? Jag får dagligen kommentarer av Sverigedemokrater, som stödjer Israel, och judarna i Sverige verkar inte ha något emot att ha support från sådana personer, rasister, som kommer omvälva och förändra Sverige, om de får makten.

Israel och deras lobby i Sverige har lyckats, man har vänt uppmärksamheten från massakrerna i Gaza och börjat tala om antisemitism..

Vad är värre? Att det finns en stigande antisemitism eller att man mördat 1200 personer och att man fått stöd för detta massmord? Antisemitism är hemskt, Islamofobi är hemskt, Rasism är hemskt, Massmord är hemskast!!

Debatt handlade just om hur många judar känner sig, och jag förstår dem, det är mentalt och man har och lever med en sådan fruktan, men judarna i hela världen, måste ta avstånd från Israels folkmord, såsom muslimer måste ta avstånd från Talibaner och Wahabiter!!

Debatt visade att det var den israeliska lobbyn som gick till angrep, de utmålade vänstern som antisemiter, men när får vi se ett program om den judiska islamofobin och spridandet av fördomar mot araber? Dagligen får jag höra av judar, att araberna är si eller så, hade jag använt mig av samma begrepp och menat att judar är si eller så, så hade jag blivit kallad antisemit. Jag och Debatt, påvisade att det finns många judar som tar avstånd från denna lobby och från sionisterna. Det är genant att inte fler tar ansvar och står upp för vad som är rätt, och Israel är inte rätt.

En representant för judar i Göteborg, menade att de invandrare som kommit från mellanöstern, driver propaganda, och ingen där kunde bemöta honom. Ingen där kunde visa på hans bluff. Vem är det som bedriver propaganda egentligen? Vem är det som stödjer massmord och ockupation i Palestina? Genant..en enda person var smart och kunde bemöta skitsnacket, och det var vänsterns representant. Man överröstade och man gick till angrep, man hittade på och man anklagade, ja sionisterna lyckades perfekt i Debatt.

13 kommentarer

 1. johan 13 mars 2009

  ”judarna i Sverige verkar inte ha något emot att ha support från sådana personer, rasister, som kommer omvälva och förändra Sverige, om de får makten.”

  ”men när får vi se ett program om den judiska islamofobin och spridandet av fördomar mot araber?”

  Du verkar kritisera judarna för att de inte kritiserar SD mera. Samtidigt står judarna och klagar på er för att ni inte kritiserar era extremister mera. Ser du inte ironin i det hela?

 2. Bahlool 13 mars 2009

  det är därför jag tog upp det johan, för att samma judar som klagar på att vänstern och araberna inte klagar på hamas osv medan de själva gör samma misstag..jag bryr mig inte om folk har hamasflagga eller någon annan flagga och det borde inte judarna heller göra

 3. johan 13 mars 2009

  ”jag bryr mig inte om folk har hamasflagga eller någon annan flagga och det borde inte judarna heller göra”

  Nej det är klart du inte gör. Eftersom du verkar tycka att det är okej av Hamas att provocera fram ett krig.

 4. Bahlool 13 mars 2009

  Så johan du tycker det är ok med ockupation? Du tycker det är ok att man har embargo mot befolkingen i Palestina? du tycker det är ingen provokation att tränga in i ockuperade områden och kidnappa eller döda palestinier? Snälla rara läs på om vem som provocerade vad…

 5. johan 13 mars 2009

  Om vi skiter i all historia. Vi koncentrerar oss på vapenvilan från juni förra året. Vem var det som bröt den? Hamas!

  Jag kommer inte ihåg datumet. Men Israel gick in i västbanken (obsavera att det var västbanken, västbanken var inte ens med i avtalet.) och dödade en snubbe som planerade ett självmords attentat mot Israel.

  Dagen efter började Hamas skicka in raketer i Israel.

  Senare samma dag dödade Israel två beväpnade hamasmän ett par hundra meter innanför gränsen mot Gasaremsan. Sedan dess har Hamas skickat flera raketer i veckan mot Israel. Inga människor dödades i början, men flera skadades.

  Visst du kan få kritisera Israel hur mycket du vill. Men dina lögner om att det enbart var Israel som provocerade fram kriget borde du sluta med.

 6. Bahlool 13 mars 2009

  Fel igen..Hamas bröt den för att några tidigare hade Israel lyckats läsa hamas tankar och mördat 6 hamasmän, som de menade skulle planera angripa Israel. Del av avtalet var också att Israel skulle öppna gränserna..något som inte skedde på över 1 år..så vem höll sig till avtalet och vem som bröt är tydligt. Eller du menar att Hamas måste följa det men Israel kan bryta det?

 7. johan 13 mars 2009

  Hur de visste att de 2 som Israel dödade i västbanken skulle angripa Isreal vet jag inte. Någon kanske tipsade dem.

  Men de andra 4, om det nu var 4 stycken. Har för mig att de var tre. skit samma. De gick beväpnade mot gränsen. De hade bland annat sprängämnen. Tror du ärligt att de skulle gå beväpnade mot gränsen i ett annat syfte än att skada Israel?

 8. johan 13 mars 2009

  Hamas började bomba Israel innan Israel dödade de 4 beväpnade männen inne i remsan.

 9. Bahlool 13 mars 2009

  Gaza är litet du var inte där jag var inte där men att tro att alla som Israel mördar är civila eller oskyldiga är befängt..

 10. Bahlool 13 mars 2009

  nope johan där har du fel..hamas höll sind el av vapenvilan men det finns andra grupper än hamas..och hamas försökte inskränka på dem men man lyckas inte alltid tyvärr..men hamas höll vapenstilleståndet och du kan se på tidningar och rapporter om det

 11. johan 13 mars 2009

  jag blandade ihop händelserna lite. Vapenvilan bröts den 24 juni.. 5 stycken raketer sköts in i Israel. Det hände dagen efter att en hamas medlem och en medlem av Jihad al Islami dödades på västbanken.

  Om det du länkade stämmer så var det väll inte Hamas som avfyrade de 5 raketerna.

 12. Bahlool 13 mars 2009

  Så johan vad är acceptabel provkokation? Är det ok för en stat att införa embargo mot ett folk? Inte hålla det avtal som sade att de måste släppa in mat och mediciner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *