Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Update

Nåja..Dåså..

Körde in till stan för att växla pengar. Med min vanliga otur så var bara en valuta på uppgång, resten får jag växla när de går upp igen..boohoo. Kommer ut därifrån och då ser jag S och M..var mycket länge sen och jag övetalades (rätt lätt) att gå iväg fika. Kan ju säga att mitt skägg, mina smutsiga arbetskläder och min väska runt magen, inte var så attraktiva..Stan är för liten. Träffade på några andra “exvänner” på cafeet.

Jag var hemma hos mig, ett hem jag inte sett på över en vecka, och rakade mig…efter rakningen hade jag förlorat 800 gram..det förklarar hur stort mitt skägg var muahaha

Skickade ett inlägg om den heliga Profeten Muhammeds födelsedag, men tyckte inte om det för mycket..och gringo svarade inte..i guess it wasnt worth it?

Har fortfarande inte ljud i datorn..helvetes helvete!!

Vill gratulera alla älskare av Profeten och hans heliga familj till dessa dagar, dagar där muslimer, sunnis som shias, firar den heliga profetens födelsedag. Skillnaden är på fem dagar men nu har vi i alla fall fem dagar att fira det på!! TAKBEERRRRR WA SALAWAAAT 3ALA MU7AMMADEN WE ALE7I AL TA7IBEEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *