Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vart är Muhammed?

Polisen beredd på dagens demonstration – DN.se.

Några år sedan läste jag att invandrarna i Malmö utgjorde över 30% av befolkningen. Med städer som Helsingborg, Landskrona och Eslöv runt hörnet, borde det finnas fler än 20 000 muslimer/araber. Sen har vi vänsterorienterade människor och då kan man lätt komma upp i åtminstone 30 000 som skulle kunna delta i demonstrationen idag. Tyvärr verkar den andan inte finnas någonstans. Jag själv måste jobba och har vänner, av palestinsk börd, som inte ska dit, ändå är det bara 65 km från vår stad.

Jag har vänner som festar i Malmö varje vecka, men de tyckte det var tungt att dra dit så ”tidigt”…om palestinierna inte vill kämpa för sin sak, varför ska då andra göra det?

Vart är alla Muhammed och alla Alis? När jag läser igenom rasisters bloggar, så syns deras namn överallt. En Muhammed gjorde så och en Ali gjorde så där. Dessa brottsliga invandrare är så hemska. Vart är dessa invandrare? Jag hoppas att man blir överraskad och att många fler tusen dyker upp på demonstrationen.

Bilder:

1. Stoppa matchen i Malmö

2. Israeliska barn skriver hälsningar på bomber som snart ska förinta civila barns liv i arabernas städer och byar.

demo7mars

more-girls-signing-bombs2

2 kommentarer

  1. Kenneth 07 mars 2009

    Inte konstigt att Israeliska barn gör så, med tanke på hur ni muslimer hatat judar ända sedan Muhammeds dagar: Slakten av judarna i Khaybar, hur ni tvångskonverterat judar sedan 1400 år tillbaka. Hur ni muslimer vill utplåna Israel och judar från världens yta, eller ta detta ur Hadith al-Bukhari:

    ”På domens dag skall stenarna tala och säga: O Muslim! Det finns en jude under mig, döda honom!” Detta skrevs ner 1200 år innan staten Israel existerade…

  2. Bahlool 07 mars 2009

    Det är ju därför det fanns hundratusentals judar och kristna i mellanöstern..för att muslimerna hatade dem alla och utrotade dem 😉 pogromer och utrotningen i Tyskland var också muslimernas fel 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *