Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Stoppa Matchen!!

”En liten grupp förstör” | Inrikes | SvD.

Mycket bra artikel. Den verkar belysa problematiken med demonstrationen och den visar också att folk verkligen var fredliga, men att ett fåtal rötägg ville förstöra för palestinierna och för demonstraitonen.

Det är otroligt bra gjort av journalisterna att de tar upp allt och visar att flertalet var fredliga, flertalet var där för att stödja det förtryckta palestinska folket.

Fler såna här artiklar. Den palestinska saken har medvind nu och det gäller för folk att sprida den sanna bilden av situationen i det ockuperade Palestina. Folk lider av undernäring, för att Israel vägrar öppna gränserna. Vad har palestinierna för utväg? De kan inte resa ut eller in. Mat kommer inte in. Byggnadsmaterial förvägras dem. Är det verkligen så konstigt att folk blir radikala?

demo7mars

Kampen går vidare…stenar mot tanks..raketer mot ockupation och demonstrationer mot spel med fasciststaten Israel.

davidgoliath

16 kommentarer

 1. Stolt svensk 07 mars 2009

  Dom där palestinerna värkar galna. Vad är deras fel??? Fattar det inte att visa tacksammhet för att vara i mitt land?

 2. Bahlool 07 mars 2009

  Ja du har rätt stolt svensk, de borde vara tacksamma för att vi låter de leva överhuvudtaget…kanske vi borde gasa dem?

 3. John Olsson 08 mars 2009

  Why not move this DC tennis tournament over to USA? We don’t have those problems over here.

 4. Bahlool 08 mars 2009

  Yeah the USA loves the treatment of the palestinians in occupied palestine..

 5. Bob Larsson 08 mars 2009

  åk hem till ert primitva jävla barbar land, som drivs av en Nazist liknande terror regim; Hamas, som från allra första början hade på sin politiska agenda att förinta Israelier och Israel, och blev demokratiskt valda, enbart pga av att de ville förinta Israel, ett fredligt land baserat på humanistiska värderingar, till skillnad från ert primitiva medeltidsland, där folk stenas till döds för sinnessjukt triviala ”moral brott” som otrohet eller att kvinnor visar ansiktet i allmänheten.
  Hamas BÖRJADE kriget. Utan någon som helst provocering sände de en raket emot Israel för att döda civila. I Israels försvar av sitt land dog tragiskt nog ett part stycken palestinier, detta enbart pga av att det ingick i Hamas krigsstrategi att använda civila som mänskliga sköldar, en uppgift som har kommit från en så officiel källa som en FN officer som uttalar sig på BBC.
  Ni Palestinier kommer från ett vidrigt terrorist land vars regering följer den primitiva hat kutlen Islam, som klart och tydligt i Koranen beordrar att alla judar, kristna, och andra icke muslimer, homosexuella, och folk som är otrogna ska torteras och/ eller dödas, och ja, jag har läst den bidriga fascist boken, och den förklarar mycket av den terror som eran hat kult har utövat på den civiliserade världen under det senaste årtiondet.
  åk tillbaks till Palestina, där alkohol är olagligt, kvinnor inte har några som helst mänskliga rättigheter, och är invirade i stora lakan, så inte ens folk kan se dem!
  nu är ni i sverige, ett av världens mest jämnställda länder, och med kvinnor många gånger vackrare än i era medeltids länder, och här kan dem klä sig sexigt, vara självständiga och fria, vi stenar inte folk till döds för löjliga ”moral brott” i själva verket så betraktas inte ens otrohet eller homosexualitet som brott i den civiliserade världen. allt folk från eran hat kultur tillbringar sverige är våld, hat, våldtäkt, och intolerans.
  Israel agerar i RENT slävlförsvar i ett krig som alla vet, officiellt startades av terrorist regimen Hamas, som lyder eran hat religion. det palestina utsatt Israel för under tiderna är hundra gånger värre än de konsekvenerna palestina nu får lida av att Israel försvarar sitt land i ett krig som NI började, poetisk rättvisa skulle jag vilja säga

 6. Bahlool 08 mars 2009

  hehe Bob Larsson..mycket rolig text..mycket fel..mycket rasism och antisemitism..och mycket dumheter..
  bara så du vet..jag är inte palestinier :))))
  Sen undrar jag över de miljoner kristna och judar som lever och har levt i muslimska länder..om Koranen säger att alla de här ska utrotas..varför har inte dessa mördats? Ja det är muslimer som är intoleranta..med tanke på din text så kanske du är muslim innerst inne 😉

  Så att palestinier lever under förtryck, är ockuperade, inte får resa ut eller in, inte får importera mat eller mediciner, det är ingen provokation utan det är Israels rätt att göra det här? 😉 Du är för intelligent…hahaha

 7. Olbap 08 mars 2009

  Antisemitism Bahlool? Ni muslimer är de främsta antisemiterna, hi hatar judar så det smäller om det. Och vet du vad? Allt detta fanatiska islamistiska palestinababbel håller på att skrämma iväg alla riktiga svenskar, in i händerna på de som vill försvara sverige och europa från er muslimer.

  ”Palestinier” är alla ättlingar till muslimer som invaderade det som idag är israel under medeltiden, från arabiska halvön. Så spreds islam förresten – med sabeln i hand. Titta bara på alla muslimska mansnamn: Sayf = svärd, Shahin = helig krigare, shaheed = martyr (som dör i krig mot icke-muslimer), osv. Ni muslimer är krigshetsare som vill utplåna allt det som fanns innan islam. Men, här i Europa kommer ni att misslyckas. Detta är inte ert hem. Ni invaderade spanien, ni invaderade Balkan, därifrån kastades ni ut, med all rätta.

  Och, till ”rasism” – islam/muslimer är inte en ras, etnicitet eller folkgrupp. Vad islam däremot är, är att den är en arabocentrisk, extremt krigisk och aggressiv ideologi. Att vara militant mot islam är inte värre än att kriticera nazismen. Samma hat, samma krigiska sinnelag.

  Om kritik av islam är rasism, vad är då inte muslimers hatpropaganda mot kristna och judar? Eller era kompisar kommunisternas brinnande hat mot allt västerländskt?

 8. Bahlool 08 mars 2009

  Så Jonna, Kenneth eller Olbap, varför detta hat? Kanske på tiden att ta din medicin? DU låter som en söndrig skiva, samma babbel om och om igen, du byter namn hela tiden men alltid samma bla bla bla bla..lite mera fakta och lite mera nyanserade sanningar kanske skulle vara på plats?
  Martyer som dör mot andra muslimer då? är inte de martyrer? (ex Hussain vid Kerbala och hans far i Kufa)
  Snälla sluta tala med röven? DU är så okunnig att det är skrämmande. Du bär på så mycket hat att du inte kan må bra.
  Hur kom det sig att indonesien konverterade till Islam? Du, som säger du är så insatt, borde veta att Ommyaiderna tom hatade att folk blev muslimer, för de gick miste om skatter från de otrogna…

  Så vart är ditt hem, var inte du nåt importbarn från nån djungel?
  Resten har jag hört så ofta och svarat på så ofta..suck..get laid mate 😉

 9. Jan 08 mars 2009

  Det räcker med att säga Konstaninopel så vet alla som är någorlunda insatta i historien vad detta innebär.

 10. Bahlool 08 mars 2009

  Konstantinopel erövrades av kristna och muslimska arméer..vilket av dem syftar du på?

 11. anon 08 mars 2009

  som jag förstår du ser ingen problem att blanda sport med politik, humm, bara glöm inte att hjulen ar rund.
  jag vill också säga att den bilden av barnen som kastar sten är bara ett bevis till till den här hjärntvättning araber i palestina utövar på sina barn. alla som bor eller har bot i israel eller i palestina (?) vet presis hur det går till. med ledareskap som använder tv,barn program, skol program, skol böcker, tidningar och radio ropar till alla barn att vara martyrer/sahhider. samt uppmånar de att gå först mot israeliska soldater med hopp om att de blir skadad eller dödat för en bra bild op.

  först trodde vi alla ”oh, vilka modiga barn, de måste vara desperata, de här stakars palestinier”, men med tiden vi lärde oss, att det är inte så, alla vet vad ”palliwood” är.
  t.ex. om du bara tittar på just denna barnen kan man se att först han ser rätt frisk ut, hans kläder ser nya och även hans hår ser ”up to date” klippning. försök inte sälja till oss den här med fattigdom och svält . med allt pengar som har strömt in till gaza sedan 90 talet, kunde en ansvarig styrelse som bry sig om sitt folk ha gjort mer åt dessa ”flyktningar”. tro inte att folk är dumma, ni kunde har blivit som bankok idag, men som ett folk som gör allt för att slippa jobba och ta ansvar över sina liv, (75% av gaza bor lever på utlänsk ekonomisk hjälp, alltså lön) blir jag inte överaskad. synd att ni har idioter som styr och massa med andra idioter som hejar på de.

  en sak till, Bob Larsson glomde att nämna att muslimer syn på svenska kvinnor och i allment västerlänska kvinnor är helt enkelt att de är horor och att västerlänsk män har ingen själv respect.

 12. Erik 08 mars 2009

  Till författaren: varför öppna gränser till en ”stat” som vägrar erkänna din existens och som skjuter raketer på dig dagligen?

 13. Bahlool 08 mars 2009

  Erik Hamas höll sig till vapenstilleståndet..men även när de höll det så mördade Israel hamasmän, fortsatte behålla embargot och så höll det på i 1.5 år. Klart Hamas tröttnade…

 14. Bahlool 08 mars 2009

  Ja anon, alla araber vill skada sina barn för att få en bra bild. Det är inte vi som 60 år efter judeutrotningen fortsätter ta upp det och använder det för att förtrycka ett annat folk. Hur är det med bilden av israeliska barn som misshandlar beslöjade araber? Hur är det med israeliska barn som skriver hälsningar på bomber? Hur är det med barn som i Israel som ritar araber som grisar?`
  JA alla araber är ute efter socialpengarna från väst. Lite mera rasism tack? DU är jude antar jag? Du sprider alltså antisemitism. Tack för att du bevisar vilka sjuka bilder ni har av araberna.
  Israel använder de miljarder de får för att bygga vapen och bygga murar mot ett förtryckt folk. Sjukt

 15. Bob Larsson 08 mars 2009

  Bahlool din jävla förståndshandikappade idiot, de efter effekterna som Palestina lider av, är oundvikliga konsekvenser, av att Hamas helt oprovocerat började ett krig med ett fredligt, humanistiskt land, och de agerade 100 % i självförsvar.
  Hamas HADE VALT att använda civila Palestinier som mänskliga sköldar, så att civila dör är deras fel inte Israel. KRIGET är i vilket fall som helst slut, så demonstrationen var onödig. Dessutom var det en TENNIS match, med största sannolikhet så hade de israeliska tennis spelarna inget med ockupationen av Gaza att göra de ville bara spela tennis, som vanligt så har du gjort en stereotyp av anhängare av eran våldsamma, primitiva hat religionen, som hysteriker som vid minsta förnuftig kritik av rationella människor, börjar använda våld, förolämpningar och censur, för att dölja sanningen om eran oerhöt barbariska, mysoginistiska, anti-human rights HAT kult.
  åkn tillbåks till Irak och stena ihjäl några kvinnor för att ha visat ansikten offentligt, Muslimer påminner mer om djur än människor, och detta är inget rasistiskt, eftersom ISLAM ÄR INGEN RAS, det är en hat kult som har hjärntvättat en billion människor till att utöva våld, och förstöra världen på alla tänkbara sätt

 16. Bahlool 08 mars 2009

  Så trevliga vi var 😉 Jag ger dig priset som veckans skämtare puss sötnos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *