Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Folkpartiet..suck..

Björklund: ”Hets mot judar” – DN.se.

När vi kom till Sverige, så visste vi att Fp hade stor kärlek för Israel, men vi tänkte ändå rösta på dem, de var ju antirasisterna, de var på invandrarnas sida, tji fick vi.

Efterhand förändrades allt. Kärleken för Israel och Fp:s allt hårdare linje mot invandrare och muslimer, har fått mig att inse, att min röst är och alltid kommer vara på vänstern. Aldrig att jag röstar på Fp.

Idag bevisades det än en gång för mig att Fp är ute och cyklar. Exempel:

Jan Björklund, Fp:s ledare menar att man hetsar mot judar när man är emot matchen; samma logik som när man är antisemit ifall man är emot Israel.

I texten ifrågasätter Björklund ifall Malmö kommer stoppa och demonstrera mot länder som Kuba, Saudiarabien och Algeriet. Inget av dessa länder har brutit mot FN:s över 40 resolutioner och inget av dessa länder har en så stor och gedigen lista på brott mot mänskligheten. Inget av dessa länder har ockuperat ett folk i över 60 år.

Israelkritiken är inte politiskt korrekt, för då hade såna som Björklund varit de första att protestera mot Israel. Fp och deras geliikar är hycklare. Jag kan vara emot muslimer som begår illdåd lika mycket som jag är emot Israel. Hur ofta har vi sett högern demonstrera eller uttala sig negativt mot Israel?

Apartheidstaten Israel är en ockupationsmakt som förtrycker miljoner, någon dag måste även Fp vakna upp från sin törnrosasömn…

12 kommentarer

 1. Leyla 07 mars 2009

  Jag tycker för en gångs skull att Björklund har en poäng. Och apropå politiskt korrekt – det är just vad det är att agitera mot Israel. Vänsterns ständiga attacker mot staten Israel – den enda demokratin i Mellanöstern – sker reflexmässigt, utan eftertanke. Borde inte en varningsklocka ljuda ganska högt när ni inser att ni står på samma sida som Iran, Irak, Syrien och Libyen – för att nämna några. Det är inte direkt lagkamrater som respekterar mänskliga rättigheter.
  Jag vill för sakens skull understryka att jag inte tycker att Israel skött sig oklanderligt, men jag tycker att de har rätt att försvara sig mot terrorangrepp från palestinier eller vem det än vara månde som attackerar dem. Precis som alla andra suveräna stater har.

 2. Erik 07 mars 2009

  Om Norge hade i sin politik att inte erkänna Sverige som stat och skickade raketer in mot västra Götaland och Värmland, Vad ska då ett land som Sverige ta sig till? Klart f*n att Sverige har rätt att med våld avväpna grannarna, om då fiender är så fega så att de gömmer sig i Oslo med civila är det bara att beklaga!

  Öppna dina ögon!!!!

 3. Kenneth 07 mars 2009

  Konstigt, Bahlool, att de länder du räknade upp inte ska fördömmas? Saudi Arabien halshugger muslimer som konverterat tyill andra religioner (sharia) – vilket du givetvis stöder som islamist. Kuba är en kommunistisk diktatur som upprättades 1959 med massmord på politiska motståndare (ett beteende som muslimer agerat efter sedan ”profeten” muhammeds dagar), Algeriet? Tja, du som muslimsk extremist borde ju fördömma att Algeriets sekulära regim dödar dina terroristvänner?

  Varför är ni muslimer så giriga? Ni beter er som judar (enligt er antisemitiska propaganda) ni har redan 30+ islamiska stater, nöj er med det. Men just det – ni ska ju erövra hela världen…

 4. Bahlool 07 mars 2009

  Leyla en demokrati ockuperar inte länder, mördar inte civila, går inte mot folkrätten, bryter inte mot Fns resolutioner. Vad har iran och Irak med saken att göra? Enda staten som dömts för statsterrorism är USA, Israel är på USAS sida, samma USA som gav oss så fina begrepp som tortyren på guantanamo och abu ghraib. Klart Israel har rätt att försvara sig mot angrepp, men i det här fallet är det palestinierna som har rätt. De har embargo mot sig och de är ockuperade, om du läser på om ockupation så är ockupanterna i sin rätt att bekämpa ockupationen.
  Jämför du antalet döda och antalet krig som startats så är Israel en sjuk och hemsk stat.

 5. Bahlool 07 mars 2009

  Erik jag skrev ett inlägg någon dag sedan där Hamas än en gång sa att de s kulle kunna erkänna Israel, om Israel går med på fred med löfte att återlämna ockuperad mark. Fega? ’Det är en motståndsgrupp. Så Erik du menar att de i motståndsrörelsen i Norge och Danmark som slogs mot nazisterna var terorrorister för att de kämpade emot nazismens ockupation? Snälla du måste öppna ögonen. Palestina är ockuperat de har all rätt i världen att slåss mot ockupationen. Israel har stängt in 1.5 miljoner, folk dör av svält, sjukdomar och av bomber och du talar om att Israel har rätt?
  Vad är du för sjuk människa???

 6. Bahlool 07 mars 2009

  Keneth, varför byter du namn hela tiden?
  1Jag har skrivit om Saudiarabien och fördömt dem innan du ens visste vad Islam är.
  2. Vad har Kuba med islam att göra?
  3. Så du menar att jag har terorroristvänner? Du har såklart bevis för dina sjuka anklagelser? Giriga för att vi vill ha tillbaka land som är vårt? Ja..muslimer är hatiska, hemska och terrorister 😉 du behöver hjälp

 7. Henrik C 07 mars 2009

  Reppalu borde avgå. Försöka göra kommunpolitik till utrikespolitik. Det är bara Nya Palestina i Malmö, Tokvänstern och Reepalu som tänker som de. De går helt i ofas till verkligheten. Israel var inte boven i Palestina, de var Hamas. Det bekräftas nu när de gör en samlingsregeing. Hamas klarar inte biffen. Hamas har nu som tidigare fortsatt med raketattackerna som om inget har hänt. Ska Israel tvingas säga till på skarpen? Vad är de inte Palestinierna förstår?
  Oj, nu sjönk jag till samma nivå som Reeplau och Tokvänstern, Nazsiterna och Nya Palestina.

 8. Bahlool 07 mars 2009

  Henrik du sjönk till lägre nivå än så. Du menar att palestinierna ska acceptera att de inte får resa ut eller in? Att de inte får in byggnadsmaterial? Att de lever i världens största utomhusfängelse? Det är modigt av Reepaluu att stå upp för folks rättigheter. Har du ens förstått vad ockupation är för nåt? har du ens förstått vad Israel gör med palestinierna?

 9. Kenneth 08 mars 2009

  ”Palestina” är inte ert. Ni muslimer INVADERADE palestina på 630 talet e.kr. – från den arabiska halvön. Ni erövrade hela mellanöstern med svärdet i hand, och tvingade folk att konvertera, tack vare er fina behandling av kristna och judar som andra gradens människor via Dhimmistatus. Faktum är att inget land i världen är ”ert” – förutom den arabiska halvön. Allt har ni tagit med våld, långt innan korstågen ens var påhittade.

  Och, var är din kritik av saudi-arabien? Du pratar mycket Bahlool, faktum är att hur hinner du med denna blogg om du nu jobbar så hårt som du påstår. Verkar snarare som att du är en s.k. sjukpensionär, paid for by alla skattebetalare i Sverige. Åh, nej, just det, nu kallar du nog mig för rasist. Stackars dig Bahlool…

 10. Bahlool 08 mars 2009

  Jag äger en butik, och wow..jag har en dator där..med internet!! Dessa moderna saker…det är inte jag som importerades från chile eller peru eller vart du var ifrån och kom hit som ekonomisk flykting 😉 Jag jobbar från 10 till 22..om du gått i skola skulle du veta hur många timmar det är…Så alla stater som erövrat land, är som araberna..vad är din poäng? Hur såg Sverige ut 1500 år sedan? Precis..det kallas nationalstater och krig här och där. Det ursäktar dock inte Israels aggressionskrig.
  Sen resten går emot historisk fakta, då muslimerna inte tvingade folk att konvertera men de konverterade efterhand då det var ekonomiskt smartare. Bokens folk, judar och kristna är skyddade i Koranen. Samtidigt jagades judarna i över 2000 år i europa. Kristna från mellanöstern mördades av korstågsförarna…

 11. Henrik C 08 mars 2009

  ”Israels aggressionskrig”
  Du har fått de hela bakom foten. Klart som fan att man blir arg om man ideligen bli kittlad med kassam-raketer helt utan provokation.
  Och visste du: Arabvärlden reagerade hårdare på Muhammed-teckningarna än på Palestiniernas gnäll och gråt. Ni sitter som små barn på rumpan när ni blivit tillsagda efter ni hittat på hyss.
  Palestina är världens svar på patetism. YNK!

 12. Bahlool 08 mars 2009

  Henrik så ockupationen är det inget fel på? Fängslandet av folk är det inget fel på? Embargot är det inget fel på? Stölden av land som pågår varje dag, så pass mkt att tom USa börjat tröttna, är inget fel på..men om detta folk försvarar sig..då är det nåt fuffens?
  Arabvärlden? Den består av USAs lakajer..eller menar du att Mubarek, som är lika god som Israel på att stänga gränser, skulle våga yttra sig? Saudiarabien, gulfstaterna..alla dessa länder som inte vågar yttra sig negativt mot USA eller Israel. Så det argumentet var rätt patetiskt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *