Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Svar till Pernilla Ouis – eller det är kanske bättre att ta på sig suspensoar?

Pernilla Ouis fortsätter sitt korståg mot Mohammed Omar på gringo, jag vill inte skriva dit och bråka med henne där borta, utan vill, som Mohammed Omar, förmedla vad sann Islam står för, hur muslimer är osv. Jag kommer bemöta hennes snack här istället, snack som går ut på att alla har fel, rädda barnen har fel, hennes man har fel, Mohammed Omar har fel, och den över miljarden muslimer som bekänner sig till islam har fel.

Jag brukar håna de kändisar som kör med pajkastning a la Blondinbella eller Ebba von Sydow och feministen Linda Skugge, men jag kan inte, jag får inte och jag kommer inte vara tyst inför de här dumheterna Pernilla Ouis kör med.

Slag under bältet av Pernilla Ouis på Gringo

Det är kanske vettigt att ta på sig suspensoar?

Jag läste gringo och såg attackerna och mobbningen av Mohammed Omar. Jag förfärades av att folk föredrog att ta upp andra saker än de han tog upp i sina artiklar. Man gnällde på allt han gjorde, allt han sade, allt han skrev. Att det var några islamofober som skrev dumma kommentarer kan man väl leva med, men att upplysta personer, personer som sade sig ha varit muslimer, styrde och fortsatte angripa honom, det var obegripligt.

Pernilla Ouis skrev att det är en del slag under bältet. Men käre Pernilla, vad kallar du det du gjorde mot Mohammed Omar då? Vad kallar du det din dotter, dina vänner och dina anhängare gjort då?
Istället för att skriva om islam, väljer du att skriva om Mohammed Omar, om och om och om igen, är du kär eller?

Jag minns ditt tjafs med rädda barnen, jag har sett dina artiklar här och där, alltid negativa mot muslimer, alltid negativa mot islam. Jag har sett det här ofta, en bitter attityd hos personer som lämnat religionen. De måste rentvätta sig, de måste bevisa för omvärlden att de är lika duktiga på att angripa islam som alla andra. Att hävda att du är ute för att söka sanningen är allt annat än sant. Sanningen hittas inte genom att angripa en person, inte heller genom att sprida det hat och de fördomar mot muslimer och Islam. Sluta upp med skitsnacket, för det är enbart idioter som tror på det du säger.

Jag hade förberett några artiklar om islam och rasism, om islam och synen på våldtäkt i giftermålet ja tom om islam och krig/terrorism, men tyvärr har man aldrig tillfälle att publicera dem, för det här korståget mot Mohammed Omar och alla som inte delar Pernillas eller andra ”islamkännares” syn på vad verklig islam är, tar all uppmärksamhet. Jag som muslim får inte, kan inte och kommer inte att vara tyst inför dessa attacker, lika lite som jag som muslim inte får, inte kan eller kommer vara tyst inför andra orättvisor.
Att kalla mig för fanatiker, eller för extremist eller beklaga sig över att få slag under bältet, är inte mitt problem. Man ska angripa människor för att de valt att följa sin religion mera ingående, en religion som ökar i kraft, i makt och i antal över hela världen. Vissa länder har mördat miljoner muslimer, ändå är islam på frammarsch. Du och andra kanske har glömt eller missförstått vad sann islam är, men det är ert problem. Allt fler tar på sig slöjan, allt fler återgår till sina islamiska rötter, allt fler börjar visa sin stolthet över denna religion. Allt fler börjar utförska religionen. Allt fler blir radikala, allt fler har börjat ta för sig.

Alla har fel i dina ögon Pernilla, rädda barnen och deras rapporter, Mohammed Omar och jag, alla har vi fel, för du är den enda sanna experten på rätt och fel.

4 kommentarer

 1. wot 04 mars 2009

  Är det här inlägget en parodi på en islamofobs värsta mardröm?

 2. Bahlool 04 mars 2009

  parodi? Knappast..jag tycker jag ger svar på tal, men som vanligt övergår vissa saker vissa människors förstånd. Det är inget att göra åt, alla kan inte förstå och alla vill inte förstå 🙂

 3. wot 04 mars 2009

  Det var detta jag syftade på:

  ”Man ska angripa människor för att de valt att följa sin religion mera ingående, en religion som ökar i kraft, i makt och i antal över hela världen. … Allt fler tar på sig slöjan, allt fler återgår till sina islamiska rötter, allt fler börjar visa sin stolthet över denna religion. Allt fler börjar utförska religionen. Allt fler blir radikala, allt fler har börjat ta för sig.”

  Ruggigt.

  Apropos: När du säger att du ger ”svar på tal”, vad det det här du tänkte på då:

  ”Sluta upp med skitsnacket, för det är enbart idioter som tror på det du säger.”

 4. Bahlool 04 mars 2009

  När man säger att tjejer ska ta för sig, då tycker inte du att det är ruggigt men när muslimer tar för sig då är det ruggigt? Så alla har vissa rättigheter och muslimer har sämre rättigheter. Tack än en gång för att du visar mig ditt sanna jag, ett jag som hatar muslimer för att de valt en annan gud än du.

  Vet inte vad du talar om, att ta saker ur dess sammanhang hjälper inte diskussionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *