Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Absurditeter a la Israel

Makaronförbud i Gaza | Utrikes | SvD.

Israel har valt att stoppa införsel av material för att återuppbygga de runt 14000 förstörda husen. Det är rätt förståeligt. Nästa gång Israel ska anfalla Gaza, vill man inte demolera husen utan man vill hellre kunna skjuta barnen och kvinnorna utan att de ska få en chans att gömma sig i dessa hus.

Om några dagar spelas en match mellan staten Israel och Sverige i tennis i Malmö. Denna ”demokrati” denna stat, som så många försökt försvara i min blogg och på nätet har även förbjudit införseln av böcker, vattenreningsverk och linser. Pasta menar man är en lyxvara och palestinierna borde inte ha det.

Lyxvara? Närsom jag inte har råd att äta nåt vettigt, så tar jag till denna ”lyxvara”

Det absurda är att förbuden ändrar sig. Om något är tillåtet idag, kan det vara förbjudet imorgon. Man behöver inte vara den smartaste för att inse att dessa trakasserier är del av Israels krigföring mot det ockuperade palestinska folket. Man kör med lögner, man kör med bombningar man kör med hot, man kör med olagliga kidnappningar och tortyr och nu kör man med att förbjuda livsmedel och skrivdon för skolorna. Om befolkningen i Gaza läser böcker och går i skola, så är de en fara. Araberna ska behandlas som barbarer, ett folk bestående av analfabeter, då är det lättare för väst att acceptera massmorden.

Det absurda är att Israel kommer undan med det här.

Det absurda att folk än idag försöker försvara dessa facsistmetoder.

Det absurda är att folk talar om den enda demokratin i mellanöstern, demokrati my ass.

Absurditeten har nått nya höjder.

Även USA, Israels nära allierade, har börjat ifrågasätta Israel och dess embargo mot det palestinska folket. Snälla fortsätt Israel. Allt lidande som ni skapar leder enbart till att fler upptäcker ert sanna ansikte.

Lista på förbjudna varfor att föra in i Gaza:

linser

makaroner

tomatpasta

betong

stål

papper att trycka läroböcker på

vattenreningssystem

generatorer

vattenpumpar

hushållsgas

kikärter

3 kommentarer

 1. Johan 03 mars 2009

  ”En demokrati är inte enbart majoritets styre. Utan också minoritets hänsyn.”

 2. Sancak Beyi Emre 03 mars 2009

  Det roliga är att man kränker grundläggande rättigheter genom att förjuda dessa ting ! Någon bör hälsa på hos en Human rights jurist tycker jag ..

  emre

 3. Bahlool 03 mars 2009

  Emre tror du att de bryr sig? ingen bryr sig så länge Israel beter sig illa, för de är skyddade av USA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *