Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Stoppa matchen

10.000 väntas protestera vid Davis Cup-matchen – DN.se.

Finns dagar då jag blir stolt över Sverige och svenskarna, attityden från folk som vill stoppa matchen visar varför. Civilkurage och viljan att gå hela vägen för att stoppa denna match, mellan Sverige och faciststaten Israel, visar varför svenskarna förvånar mig om och om igen. Jag har inte gått i demonstration sen över 20 år, men blir riktigt sugen på att ragga upp folk och åka ner, jag som hatar Malmö och dess trafik. Åker jag så blir jag glad åt att ta lite foton (om jobbet tillåter att jag far)

demo7mars

Israel har ingen plats bland civiliserade nationer, inte förrän de återlämnar landet de stulit, frigett alla fångar och rättar sig efter FNs regler om hur man beter sig.

Stoppa matchen!!

10 kommentarer

 1. rchmth 03 mars 2009

  mycket bra skrivet!

 2. Jonet 03 mars 2009

  Sorlig inställning, undrar varför det är som det är ”där nere”

 3. Niklas 03 mars 2009

  Bra att matchen blir av! Synd att det blir utan publik men man får väl anta att man måste tänka på spelarnas säkerhet, så att vi inte får ett nytt München 1972 (minns Svarta September).

  Angående de ”ockuperade” områden så är det områden erövrade då Israel angripits av utomstående stater. Har de rätt till dessa områden i så fall?

  I andra världskriget blev Finland angripet av Sovjet. En stor bit land stals av kommunisterna. Omvärlden kräver i detta fall inte att Finland ska ha tillbaka sitt land. Varför? De borde ju ha mycket mer rätt till Karelen än araberna har rätt till Golan, Gaza och Västbanken. Om jag ska ta era protester på allvar vill jag även se er demonstrera för ett finskt Karelen och ett självständigt Tibet.

 4. Herr Eriksson 03 mars 2009

  Vilken ynklig patetisk figur du är som plockade bort mitt pro-israeliska inlägg. Men, jag förväntade mig inte annat av en antidemokrat av den värsta motbjudande sort som du representerar.

  Spela matchen – visa stöd för Israel, den enda demokratiska och civiliserade staten i Mellanöstern! Bryt alla förbindelser med de vidriga terroristerna i Hamas! Låt de palestinska ockupanterna återvända till de arabländer de kom från! Salam aleikum!

 5. Calle 03 mars 2009

  Varför hör de inte hemma bland civiliserade nationer?
  Är du ytterligare en galning som vill utplåna staten Israel från jordens yta?

  Jag förmodar att du skulle reagera på motsvarande sätt om Iran skulle spela en match i Sverige?
  Där kan vi ju snacka icke civiliserad nation….

  Det är sorgligt att se den rasism som växt fram bland de som i vanliga fall brukar klaga högljutt över att bli drabbade av rasism. En jude hatas bara för att han/hon är jude, hur sunt är det egentligen? Och judehatarna märker inte ens själva vilka rasister de har förvandlats till…

 6. johnny 03 mars 2009

  Stackare!
  Du och dina Islamistiska vänner kommer säkerligen att
  vara jordens Paria i lång tid.
  Palestiniernas korrupta ledare och deras hjärntvättade lärljungar,är dom riktiga förlorarna.
  LEVE DEN ENDA DEMOKRATISKA LANDET I M.Ö…….ISRAEL.

 7. Bahlool 03 mars 2009

  Bra att matchen blir av! Synd att det blir utan publik men man får väl anta att man måste tänka på spelarnas säkerhet, så att vi inte får ett nytt München 1972 (minns Svarta September).

  Angående de “ockuperade” områden så är det områden erövrade då Israel angripits av utomstående stater. Har de rätt till dessa områden i så fall?

  I andra världskriget blev Finland angripet av Sovjet. En stor bit land stals av kommunisterna. Omvärlden kräver i detta fall inte att Finland ska ha tillbaka sitt land. Varför? De borde ju ha mycket mer rätt till Karelen än araberna har rätt till Golan, Gaza och Västbanken. Om jag ska ta era protester på allvar vill jag även se er demonstrera för ett finskt Karelen och ett självständigt Tibet.

  Niklas: Du minns väl att ett flertal av de mördade under Múnchen attacken mördades av tysk eldgivning? Du menar alltså att en fredlig demonstration som ska bli av i Malmö är likvärdig en terrorattack? Ja bra jämförelse 😉 Snälla gå läs på. 1967 och 1956 var det Israel som angrep sina grannar..inte tvärtom så de här ockuperade områdena erövrades av Israel efter att Israel startade krigen. Du får inte vara så här okunnig..det är skämmigt.
  Gör en demonstration så ska jag med glädje stödja tibet och karelen, men med tane på att inte ens finnarna kräver tillbaka sitt land är din jämförelse fel, igen. Vad det gäller Tibet så har jag skrivit om det brottet ofta också, inte mitt fel att du inte läser bloggen och märkt det.

 8. Bahlool 03 mars 2009

  Herr Eriksson
  snowymale@yahoo.com
  83.251.167.181
  Postades 2009/03/03 kl 2:44

  Vilken ynklig patetisk figur du är som plockade bort mitt pro-israeliska inlägg. Men, jag förväntade mig inte annat av en antidemokrat av den värsta motbjudande sort som du representerar.

  Spela matchen – visa stöd för Israel, den enda demokratiska och civiliserade staten i Mellanöstern! Bryt alla förbindelser med de vidriga terroristerna i Hamas! Låt de palestinska ockupanterna återvända till de arabländer de kom från! Salam aleikum!

  Jag har inte tagit bort ett enda inlägg eller kommentar idag. Så varför hittar du på? Jag kan se två inlägg skrivna av dig och båda två är lika dumma och patetiska som du och jag njuter av att låta dem stå där så folk ser hur låg du är 😉

 9. Bahlool 03 mars 2009

  Calle

  Postades 2009/03/03 kl 3:28

  Varför hör de inte hemma bland civiliserade nationer?
  Är du ytterligare en galning som vill utplåna staten Israel från jordens yta?

  Jag förmodar att du skulle reagera på motsvarande sätt om Iran skulle spela en match i Sverige?
  Där kan vi ju snacka icke civiliserad nation….

  Det är sorgligt att se den rasism som växt fram bland de som i vanliga fall brukar klaga högljutt över att bli drabbade av rasism. En jude hatas bara för att han/hon är jude, hur sunt är det egentligen? Och judehatarna märker inte ens själva vilka rasister de har förvandlats till…

  Iran ockuperar inte andra folk. Iran har inte heller startat några krig. Iran bryter inte mot över 40 FN resolutioner. Jag hatar inte judar, men det är väl rätt vanligt med lögner hos Israelälskarna?

 10. Bahlool 03 mars 2009

  johnny
  bar_kochva@hotmail.com

  Postades 2009/03/03 kl 7:36

  Stackare!
  Du och dina Islamistiska vänner kommer säkerligen att
  vara jordens Paria i lång tid.
  Palestiniernas korrupta ledare och deras hjärntvättade lärljungar,är dom riktiga förlorarna.
  LEVE DEN ENDA DEMOKRATISKA LANDET I M.Ö…….ISRAEL.

  Du är jude johnny, har du hört talas om judar som är emot Israels terror? Vad anser du om dem? är de också hjärntvättade lärjungar? Korrupta ledare? Var det inte så att varenda ledare för Israels regering de senaste 20 åren, har blivit anmäld och många av dem fällda för korruption? Däribland presidenten som hade sexuellt trakasserat kvinnor? Ja..korrumperade Hamas är hemska 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *