Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

6 kommentarer

  1. Herr Eriksson 03 mars 2009

    Finns dagar då jag vill spy över Sveriges flathet gentemot inskränkta religiösa terroristers framfart. Låt de av oss förnuftigt tänkande svenskar som ännu finns kvar gå man ur huse och visa vår solidaritet med den israeliska staten; den enda demokratin i Mellanöstern. Låt inte odemokratiska religiösa fanatiker sätta agendan, utan låt oss svenskar stå upp och försvara demokrati och yttrandefrihet!

  2. Bahlool 03 mars 2009

    Ja herr Eriksson den enda demokratin i mellanöstern som ockuperar, mördar, fängslar och fördriver. Vill du försvara en sådan demokrati är det din rätt:)
    Jonet det är så där nere pga stater som Israel. Vars brott är oräkneliga. Tyvärr vill ni inte se det här utan ni avskyr araben/muslimen och det leder till att ni inte tänker klart.

  3. Svarten 03 mars 2009

    Härlig animation. Fantastisk arkitektur.

    Jag tror jag ska inleda en liten bloggserie på temat “Världens moskéer”, det finns en del fina videos på nätet. Måste puffa för den här dokumentärfilmen om islamisk arkitektur: http://tinyurl.com/2kl22c

    För övrigt så undrar jag om Herr Eriksson också är beredd att försvara den regering som befolkningen i Gaza röstade fram i demokratiska val.

  4. Bahlool 03 mars 2009

    svarten jag själv hade önskningar om att göra en reportageserie om moskéer i Sverige för den islamiska tidningen som kommer ut i höst. Få se om Mohammed Omar samtycker hehe. Vad det gäller stödet för Israel så är dess företrädare rabiata i sin syn. Jag tror det har att göra med att staten dragit ner på stödet åt psykvården 😉

  5. Sancak Beyi Emre 03 mars 2009

    Jag skulle vilja se en lösning på alla som trampas ihjäl där .. Man kommmer inte dit för att dö ……

  6. Bahlool 03 mars 2009

    Tror det är det de frösöker bygga bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *