Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fatima

Snart kan Idol-Kevin fira namnsdag – Allt om Barn.

Mångkulturen är ett hot!!

Mångkulturen är ett hot mot det Sverige som Sverigedemokrater och andra små rasisterpartier drömmer om, ett Sverige som försvann många år sedan och som de inte kan släppa taget om. I dagarna har man bestämt att namn som Fatima ska ha en egen namnsdag i almanackan, en seger för mångkulturen och en förlust för alla dem som försöker stoppa utvecklingen. Sverige är inte homogent längre, vi har svarta och vita, vi har gula och bruna svenskar. Å ena sidan är det beklagligt att det förändras så mycket å andra sidan är det del av den värld vi lever i, att folk flyttar in och att folk flyttar ut.

De kulturer som tror sig kunna överleva och bestå utan impulser från andra kulturer utan länder, har fel. Jag har sett företagare som har en sådan drivkraft och en sådan energi när de försöker överleva i Sverige, att det påminner om de historier om landet Sverige från förra århundradet, där den här arbetsandan var del av den svenska kulturen och det svenska samhället.

Hade vi velat stoppa förändringen så hade vi inte ändrat på namnlistor, inte ändrat på lagar, inte utvecklat skolan eller våra värderingar. Jag är glad att man tar in Fatima, när ska man ta in Bahlool? Är det inte på tiden att jag får erkännande i almanackan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.