Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hotad demokrati

SD-politiker anmäld för reporterhot | Inrikes | SvD.

Närsom vi ser rubriker om brott i samhället, så dyker någon Sverigedemokrat och talar om att de här invandrarna, de hör inte hemma här.

Närsom vi ser rubriker om våldtäkter och misshandel av kvinnor, så dyker någon Sverigedemokrat och talar om att det är Islam och muslimernas fel.

Vad och vem ska få skulden för att en kvinnlig reporter kände sig så pass hotad, att hon lät dessa högtstående rasrena representanter för det goda i världen, det vita, det nordiska, det svenska, att ta hennes väska och rota i det?

Vem ska ska vi skylla på nu? Vad händer om dessa SD tar över makten? Vad händer om dessa SD anhängare går på stan och skriver invandrare på väggarna till de nyanlända svenskarnas hus och butiker? Vad händer om de börjar sin kristallnatt och sina bokbål där de bränner böcker som är lite åt vänsterkanten eller som är skrivna på andra språk än de accepterade.

SD är en fara för det demokratiska Sverige. Jag försökte få vänner och släktingar att gå till valurnorna förra året för att stoppa dessa nyfascister, dessa rasister vars liv går ut på att ljuga, bedra och lura svenskarna till att tro att faran kommer från Islam och från invandrarna, när det är dessa personer som slåss mot demokrati och pressfriheten.

Those who cant remember the past,  are condemned to repeat it. Vill vi verkligen uppleva det igen? Att rasister försöker använda sig av demokrati för att få bort demokratin och få bort de negativa rösterna eller kritiska reportrarna.

SD kommer ursprungligen från ND, nationaldemokraterna, ränderna går aldrig ur rasisten…

2 kommentarer

  1. Jonas 17 februari 2009

    Nu vet jag inte vart du bor, men du är välkommen att lära känna oss Sverigedemokrater, vi är trevliga och hyggliga. Allt det du skrev ovan är katastrofala fördomar om oss, inte ens medierna skriver sådan!? Om du lär känna oss kanske du förstår det att det är fördomar.

  2. Bahlool 17 februari 2009

    Jag har både haft representanter för SD som vänner och kunder. Jag har lika mycket fördomar mot er som ni har mot invandrare och muslimer. När ett parti går emot allt som representerar ett demokratiskt och fritt Sverige, då är de en fara för landet. Man skyddar inte Sverige genom att förtrycka delar av dess befolkning; som tex jag. Jag har jobbat 7 dagar i veckan i 4 år, jag är en av dem som man inte vill ha här. Jag är också muslim och betalar mina skatter och är för yttrandefrihet och tom försvarat SDs rätt att yttra sig. Jag är ogillad för att 1 jag är invandrare och 2 för att jag är muslim. Är det fördomar jag har när jag hört det av mina vänner i SD?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *