Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En muslimsk invandrares manifest..

Inget får fram hatet, fanatismen och avskyn som två enkla saker:

Islam och Invandringen.

När som helst som jag skriver om dessa ämnen, så blir det kaos i min blogg och folk, mestadels hatfyllda sådana, kommer fram och vill spy galla, om det är Islam eller invandringen. Frågan är varför? En person säger sig vara från sydamerika och han avskyr Islam och invandrarna..en självhatande invandrare..enligt honom är han mera insatt än jag i Islam, det kanske han är, men det är knappast den Islam som jag och 1.5 miljarder tror på. I hans huvud finns en en Islam, en speciell Islam som inte finns belagd med fakta eller i böcker. Sen undrar de varför jag vill att mera pengar ges till psykvården..

Jag är emot Hamas våld mot civila, men jag är mera emot Israels våld mot civila. Skillnaderna är enkla:

1. Israel är en demokrati, det är en stat som ockuperar. Det är en stat som består av ett folk som lidit och som förföljts.

2. Hamas är en terrororganisation (Israels egna ord) De har dödat några få hundra medans Israel mördat tiotusentals. Israel har fördrivit folk, det har inte Hamas och om de gjort det så kan de räknas i några hundra max.

Ska man klaga, så ska man klaga på bägge två parter, men en av dem är värre, en av dem har över 40 resolutioner emot sig, en av dem bombade skolor och sjukhus och det ledde till att hela världen förfarades över fosforbomberna som drabbade de oskyldiga flyktingarna i dessa byggnader. Israel hävdade, som vanligt, att det var för att det fanns Hamasmän där, något som tillbakavisades av FN och av människorättsgrupper. Tyvärr finns det och kommer det alltid finnas galningar som rättfärdigar detta beteendet, men sålänge det finns människor som känner till sanningen, sålänge ska vi säga, vi ska inte glömma. Israel är så rädda för återverkningar att de vägrar uppge namnen på dem som begick dessa illdåd.

Islam är en hemsk religion, det är en religion som tror på en gud, på att inte förfölja oskyldiga, inte döda oskyldiga, inte tortera oskyldiga, tyvärr är det inte den bilden vissa människor fått utan de har fått en bild av hat, våld och misär. Allt i livet som gick snett eller går snett, är Islams fel, även om det är muslimer som jagas eller förtrycks, då är det också Islams fel. Det måste vara skönt att leva i en sådan värld, där man inte behöver bry sig om fakta eller sanningen.

På samma sätt som man angriper Islam, angriper man invandringen. Allt ont i Sverige, om det är brott eller arbetslöshet, då är det invandringens fel…

Folk måste inse en sak, Islam och invandringen är här för att stanna och det finns inget som man kan göra, säga eller hävda som kommer att ändra på den saken. Islam är på frammarsch, för grunden för Islam, den omvälver hjärtan och den får även de sjukaste människoran att bli sunda. Islam är den religion som ökar mest i världen.

Invandringen kostar, ja, men utan denna invandring så skulle Sverige och många av västvärldens stater, stå stilla..de skulle inte klarar av att ta hand om sina gamla och jag som jobbar många dagar 14 timmar om dagen, kan lova att ingen annan skulle vara så dum att han jobbar för den här lilla lönen.

Vänj er, reta er, hata oss, gör vad ni vill. Döda oss, instifta lagar mot Islam och mot invandringen, men i slutändan är vi här för att stanna. Jag är en stolt svensk-irakisk invandrare vars rötter går tillbaka till Arabiens öken på 600 talet. Jag är en Shiamuslim, jag är en anhängare av Islam och jag är en älskare av Allah. Jag är en av dessa hemska personer som inte bara blir angripen för att jag är muslim, utan för att jag är invandrare också..men jag är här för att stanna…flytt en gång och det räcker. Detta är slutpunkten jag nått, det här är mitt Kerbala, mitt öde är att leva och dö i Sverige!!


6 kommentarer

 1. alyssa 17 februari 2009

  here here! so true <3
  den som har flytt en gång bör inte behöva fly igen…

 2. Bahlool 17 februari 2009

  hehe united you and me against those haters 😉

 3. alyssa 17 februari 2009

  hell yeah ;D såklart!

 4. Hanna Bard 18 februari 2009

  Jag håller med dig – men jag har ett annat perspektiv på Israel-Palestina konfikten. Många pro-israeler och pro-palestinier argumenterar likadant, man är inte för allt på den sidan man anser sig stödja mest, men man anser att den andra sidan är värre. Så jag förstår din åsikt, men jag håller inte alltid med.
  Vad jag menar med pro-israeler och pro-palestinier är de som försvarar den israeliska eller den palestinska sidan mest, men det är ingen enkel indelning. Jag håller med att man bör kritisera båda sidor, men det betyder inte att man måste kritisera dem lika mycket.

  Det finns många åsikter om vad islam är. Talibanerna har en åsikt, liberala muslimer har en annan. Jag anser inte att man kan vara för eller emot en hel religion och alla åsikter som finns bland dess utövare. Vad i islam anser jag vara bra? Vad i islam anser jag vara mindre bra? Man behöver inte avvisa en hel religion, men vissa verkar inte förstå det.

 5. Fred Andersson 19 februari 2009

  Tycker synd om alla muslimer… De har en pedofil som profet… Tragiskt.

 6. Bahlool 19 februari 2009

  Fred det är bra du tycker synd om muslimerna, vi själva verkar vara rätt nöjda med honom. Jag antar att du läst många böcker i ämnet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *