Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tjejer mindre värda än pojkar?

Abort upprör personal | Inrikes | SvD.

Ett barn föds, araben tar flickan i sin famn och går ut i öknen; där gräver han en grop och lägger flickan i, hon tar automatiskt i hans fingrar, men inget stoppar honom från att lägga på henne sand. Hon ligger i sanden och krävs av sanden som fyller hennes mun och näsa. Döden är kvalfylld.

Ett barn föds ej, man ser att det är en flicka och aborteras bort, har det tur vill säga. I länder som Indien och Kina har det blivit mode att inte vilja ha flickor, så vissa föds utan att man kontrollerat könet, och då mördas de vid födseln eller lämnas vid någon vägkant.

Vad är skillnaden? Skillnaden att första händelsen skedde i Arabien på 500 och 600 talet, man ville ha män, man ville ha krigare, tills Islam kom och skrev om saken i självaste Koranen och förbjöd allt mord av oskyldigt liv. Den andra händelsen är från vår tid. I Indien ledde sådant här till att man inte fick uppge könet på det ofödda barnet vid kontrollerna, och då mördades många av dem när de föddes istället. I Kina ledde aborterna till att det finns områden som saknar miljoner kvinnor och där männens majoritet leder till sociala problem; problem som kan urarta och som kan leda till att männen åker till andra landsänder och rövar bort eller köper kvinnor istället.

Naturen och Gud, har ett bestämt system med jämvikt, en jämvikt som vi med hjälp av vår dumhet försöker ändra på och då leder det till att ett av könens antal blir för stort. Den som ser på världen inser nog att sex och sexualdriften är en av mänsklighetens största nöjen och samtidigt också ett av de saker som kan driva människorna till vanvett och till omoraliska handlingar. Våldtäkter, rov av kvinnor osv.

Ett problem med det här är att man kan abortera foster i Sverige och vi kan inte stoppa dem om de inte vill ha barnet, det är ju det som aborträtten ger.Det är fel i våra ögon, men vill folk inte ha ett barn och lagen tillåter abort är det väl bättre att hon aborterar bort det nu, än att hon får barnet och kanske behandlar barnet fel?

Jag var för fri abort, men på senare år har jag ändrat mig. Foster är också liv och kan folk inte handskas med sin sexdrift eller inte klarar av att ta skydd mot att ofrivilligt bli med barn, då får de skylla sig själva. Det finns alldeles för många som är utan barn och gärna skulle vilja adoptera.

3 kommentarer

  1. alyssa 17 februari 2009

    fyfan vad hemskt… mådde så illa när jag läste det där i Metro idag =/ fyfan! vilken jävla människa… hon kan få barn., hon kan bli med barn.. men hon väljer att avsluta sin graviditet för att det är en flicka! Allah laysamee7ha…

    fast det finns vissa extrema fall där abort är enda valet (vid våldtäkt, och sjuka tillfällen som incest… urk…) tycker jag iaf… :$

  2. Bahlool 17 februari 2009

    håller med när det gäller extrema fall men nu sker det för lättvindigt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *