Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fear us…

Jag förstår mångas rädsla, särskilt partier som SD och ND, som fruktar Islam och försöker stoppa dess tillväxt, men de borde ha insett för länge sedan, att kampen är över, kampen är redan förlorat.

Islam är en religion som tilltalar hjärtan, som attraherar den logiske. Det här är bevisat genom den successstory, som Islam utgör.USAs president har rötter i Islam, hur länge till innan ledaren för USA är en troende muslim? I väst ökar Islam, inte bara genom invandring, men också genom konverteringar. När fanatiska terrorister angrepp USA, så ökade intresset för Islam, och folk började läsa på om religionen och många av dem konverterade.

När det blev kaos pga Danmarks rasism och attacker mot Islam, så ökade intresset och konverteringarna där också.

Den största muslimska staten är Indonesien, där folk konverterade till Islam, pga de möten man hade med muslimer. Att man fruktar oss, kan jag förstå. Vi talar om en religion som inte bara talar om mänskliga rättigheter, utan också ger dem. Vi talar om en tro som redan 1400 år sedan gav kvinnan jämställdhet. Vi talar om en religion som var den första miljörörelsen. Sånt skrämmer. Nu kan man inte lura massorna med pengar och med att de har frihet, och sedan inte ge den. Detta är tron som försätter berg. Detta är kärleken för Allah och hans profet. Detta är en fara för alla samhällen. Islam behöver inte Talibanska terrorister eller Wahabitiska pengar, Islam segrar för att den når folks inre och den kommer att besegra alla tvivel.

Här talar man om en kongressledamot som vill svära på Koranen. Mannen konverterade till Islam under universitetstiden.

Som Ny Demokratis ledare sa: Jag vill inte att mina barn ska be mot Mecka. Hon förstod inte, att vad hon vill inte spelar någon som helst roll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *