Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Låt oss anta

Låt oss anta att det som sker i Israel, sker i något annat land. Vad hade vi sagt då?

Enligt politiska bedömmare så kommer ”ultrahögern” eller också kallade rasister och fascister i vår del av världen, öka stort i det Israeliska valet. Det rasistiska ”Israel vårt hem” parti leds av en viss Lieberman, en man som vill slänga ut alla araber; en man som sagt att han vill bomba Gaza med en atombomb; en man som vill dränka fångar; en man som ses som en förespråkare av utrotning och mord.

Sen kommer folk och säger, varför jämföra Nazisterna med Israels regering? När Österrikes Jörg Haider vann stort i valen några år sedan, bojkottades Österrike av EU länderna. När rasisten Robert Mugabe fördrev de vita, och sedan inte lydde väststaterna, då bojkottades han. När Israel får ledning efter ledning, som förstört allt hopp för fred; när Israel inte lyder FN-resolutionerna; när Israel bryter mot alla krigets lagar; när Israel skapar sig kärnvapen, då belönas landet. Man ger dem bättre villkor och avtal med EU. Man talar inte om bojkott utan om att bojkott inte är rätt väg att gå.

09

Hycklare!!

Israel är en stat, där 94% av dess befolkning stödde invasionen av Gaza.

Israel är en stat, där 94% av befolkningen ansåg att det var berättigad att mörda barn och kvinnor.

Israel är en stat, där 94% av befolkningen stödde användandet av fosfor.

Det märkliga är inte att Israel är så här rasistisk, det märkliga är alla dem i väst som stödjer dem, alla dem som vill ha fred i världen, och skickar pengar (Federley), alla dem som menar att massakrnerna i Palestina är självförsvar.

Såsom det fanns personer under Nazitiden i Sverige, som stödde nazisterna, så finns det personer nu som stödjer sionisterna.

Om 100 år kommer historieböckerna också att vara hårda mot dem.

13 kommentarer

 1. Paul Rimpler 10 februari 2009

  Ingen i Israel stöder som du skriver mördandet av kvinnor och barn, det är grotekst att påstå något sådant. Man stödde kriget, men tyvärr så drabbas kvinnor och barn eftersom Hamas änvänder civila som skjöldar. OBS, det har de också själva erkänt. FN har börjat en påbörjat en genomgående utredning.

 2. Bahlool 10 februari 2009

  Finns för många belägg från amnesty och Human rights watch so visar på att Israel för ofta ljugit om de här händelserna. Enligt den israeliska logiken så får palestinierna skylla sig själva för attackerna, ska vi anta att ifall israelerna väljer högerpolitiker, då får de också skylla sig själva?
  Ingen? Så de rabbiner och de ledare som uppmanat soldaterna att mörda civila heter ingen?

 3. umzacharia 11 februari 2009

  Jag kom att tänka på en sak. Undras hur alla dom som varit på Kibbutz och jobbat,tänker idag. För ungdomars nöje att åka backpacking och arbeta GRATIS åt dessa människor. Som dödar oskyldiga människor på andra sidan gränsen. Jag anser att de som varit på kibbutz har är som medbrottslingar. Där ibland finns det många svenskar…..

 4. Bahlool 11 februari 2009

  Problemet är ju att det finns folk, som med fullaste allvar, menar att Israel har rätt att ”försvara” sig. De anser inte att palestinierna har rätt att försvara sig, utan det är israelerna som har rätten att försvara sig med att mörda barn och kvinnor. De är medbrottslingar, men tyvärr ser inte de eller lagen det 🙂

 5. Hobby Terroristen :P 11 februari 2009

  ja vi palestinier är ju så jääävla farliga alltså ahahaha…

  hade detta skett i ett annat land, ja då jävlar hade varit fart på folk! men nu är det bara massa gnäll och skitskriverier om saken..
  Såg bland annat en serie kallad ”samir” som drev med palestina-israelkonflikten och kallade det för ”det onödiga kretsloppet” eller nåt sånt… shit jag bara tänkte ”folk har gått o blivit så jävla arroganta…”

  eller så säger de saker som ”när ska vi få ett slut på skiten?”
  när de inte ens är palestinier eller ens kan relatera till ”skiten”.. folk snackar om hitler, vad skiljer den feta grisen sharon från hitler? *suck* idioter…

 6. Bahlool 11 februari 2009

  Du ska se, om 100 år är det andra bullar..då kommer man se ner på Nazisternas Tyskland på samma sätt som man ser ner på Sionisternas Israel. Det håller på vända..När folk kan samla underskrifter i tusentals per dag för gäss, men inte klarar av att samla några få hundra per dag för palestinierna, då vet man att gamla myter är sanna, när enbart en död arab är en bra arab..

 7. Hobby Terroristen :P 11 februari 2009

  om 100 år.. astakhfurallah al 3azeem.

  snart har det gått 100 år sen det startade…

 8. Hobby Terroristen :P 11 februari 2009

  och snart kommer vi även ha ”minnesdag – 100 år sedan 1.a världskriget”
  …tätt följd av ”minnesdag – 100 år sedan 2.a världskriget” och sedan ”minnesdag – 100 år sedan förintelsen” ….

  Gud vilket bra humör man var på idag hahaha 😛

 9. Bahlool 11 februari 2009

  haha jag sa inte att Israels terror slutar om 100 år, men jag säger att deras namn kommer att vara jämförbart med Nazisternas då…
  Korstågsförarna var i palestina i 200 år max..Israel har funnits där i 60 år, om de inte skärper sig och ger palestineirna vad som är palestiniernas, då kommer de också att gå samma öde som korstågsförarna

 10. Bahlool 11 februari 2009

  pms idag eller 😉

 11. Hobby Terroristen :P 11 februari 2009

  höhöh :p typ.

 12. allan 25 mars 2009

  alla araber är terorist om esrail döda de inte de gör skit i hella jorden

 13. Bahlool 25 mars 2009

  japp du har rätt allan jag håller med dig Israel är en terroriststat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *