Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kampen går vidare

Alla diktaturer; alla kungar och alla riken går under till slut, även det som tillhör Mubarek i Egypten. Denna stat, en av de bästa vännerna till USA i mellanöstern, bryter mot de mänskliga rättigheterna dagligen. Misshandel av oppositionella, undantagstillstånd sen 80 talet och försvinnande av muslimska aktivister.

Ännu en bloggare, som vågade ifrågasätta Egyptens stöd till Israel, i gazamassakrerna, har blivit misshandlad och bortförd.

Idag såg jag på nyheterna att man samlat 1000 underskrifter om dagen, för gäss.

För GÄSS!! Hur många underskrifter fick man ihop för de mördade MÄNNISKORNA i Gaza?

För GÄSS..jag kan fortfarande inte släppa det…

4 kommentarer

 1. alyssa 10 februari 2009

  de där förbannade gässen

  SOM OM FOLK INTE REDAN VISSTE DET IFRÅN BÖRJAN
  jag värmer mig gott i min skööööna Canada Goose!
  jävla hycklare är dom allihopa…

  ja de glömmer bort ett helt folks lidande för ett par fågelfän’s skull… urk! patetiskt! skrattretande hur folk reagerar som om det vore värre än att över 1000 människor dog i palestina och att krig pågår varje dag…

 2. Bahlool 10 februari 2009

  haha jag såg på nyheterna som sagt, 1000 namninsamlingar om dagen och folk stod i kö för att skriva på…men handla israeliska varor det går för sig 😉

 3. katya 11 februari 2009

  Okej. Jag tycker det är bra att folk kämpar för djurs rättigheter. Många av dessa människor är också för människors rättigheter och emot krig.
  Hursomhelst har jag sett ett sjukt fenomen som jag vill kalla det där folk kan mer relatera till djur än människor som lider, speciellt de där små gulliga djuren, inte råttorna direkt.

  Det som stör mig mest av allt!!!! är djurättsaktivitster som inte bara väljer att strunta i folk som lider pga krig, barn som dör pga att ”det är ju människor som är onda och det är deras fel” men djuren de kan man vara SÄKER på att de är oskyldiga.’

  1) Men ett barn som dör i krig är för fan minst lika oskydligt. Jag tycker det är sjukt att säga ”a men människor är onda” och
  överge männskligheten i ett argument…för att sedan i samma andetag försöka kämpa för att vi ”dåliga människor” ska bli veganer. Se det svart eller vitt varsågod men kom inte med gråskalan när det passar ert syfte.

  2) För det andra så tror jag bara dessa aktivister är lata o pallar inte engagera sig och ta läsa mer om konflikter och se att det faktiskt finns oskyldiga människor och att det finns förgripare. Nä det blir för jobbigt…. vi kämpar för djuren istället för o va på den säkra sidan…usch jag blir så trött

  Ett exempel: djurrättsaktivister som inte bojkottar Israeliska varor men som vägrar äta kött. Rimlig förklaring? Nej. Om man ska skydda/hjälpa allt oskyldigt/orättvist behandlat osv får man fan hålla sig till det.

 4. Bahlool 11 februari 2009

  Katya det påminner om antiabortmotståndarna i USA, som ville skydda liv, genom att döda. De mördade ett visst antal läkare, för att de såg det som sin plikt att rädda liv. Motsägelsefullt. Jag vet inte hur man kan se på barn och säga de är onda..en gammal vän till mig med frågan om vad som skulle hända om jag såg en hund i vattnet eller en människa och vem man ska rädda..jag sa klart människan, men i hans värld, var det lika viktigt att rädda hunden. Hunden var jämställd människan och var jämlik människan…i rest my case.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *