Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sorry SD :(

Jag fick en kommentar nyss om de rasistiska poliserna och jag antog att personen ifråga var SD-anhängare. Jag ber om ursäkt. Jag insåg senare att han var anhängare av ND istället.Jag ber om ursäkt för att jag inte såg att du inte var en Sverigedemokrat.

Egentligen är bägge två partier framsprungna från en och samma kärna av rasister, men medan SD gjorts lite renare, har ND, fortsatt med sin extrema syn på staten Israel, en stat som SD försvarar på sina bloggar och hemsidor.

Enligt www.den-svenske.com, hemsidan för ND, så är de för yttrandefrihet. Frågan är för hur länge? Vad händer ifall de får makten i landet? Kommer jag få sitta i koncentrationsläger? Kommer jag utvisas från mitt hemland Sverige? Vad händer med yttrandefriheten då?

Mångkulturen har sina problem, men skulle Sverige kunna klara sig utan de över 1.7 miljoner med invandrarbakgrund som vi har i landet? Vem skulle kunna ta hand om de gamla? Vem skulle kunna ta hand om alla pizzerior? Skulle en svensk kunna jobba för 50 kr i timmen? Knappast.

Problemet med dagens rasister, om de gömmer sig bakom SDs fana eller om de är anhängare av ND, är att de bara ser det dåliga, medans de missar det underbara med invandringen.

Tittar man på historien så ser man att de kulturer, som fick impulser från andra kulturer, var just de som utvecklades bäst och längst.

Mångfald, inte enfald. Ett samhälle som tror det klarar sig utan att ta in invandrare eller invandrares kunskaper och bruk, kommer att stagnera och dö ut till slut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *