Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skorevolutionen

Sko kastades mot Israels ambassadör | Inrikes | TT | Senaste nytt | Aftonbladet.

Först kastade en irakisk journalist, en lätt sko mot president Bush. Sen kastade en man en lite tyngre modell mot Kinas ledare (skrev om det igår) och idag kastade några unga personer, saker, däribland skor mot Israels ambassadör. Skillnaden är att dessa två lyckades träffa denna representant för förtryckarregimen Israel.

Vet inte vad jag ska tro eller tänka om det här, men om Sveriges regering inte vågar ta tag i saken, då är det skönt å se att folk tagit saken i egna händer. De irakiske journalisten, blev illa misshandlad och sitter än idag i fängelset, väntandes på en ”rättvis” rättegång. Frågan är vad ”demokratiska” Irak gör, och vad dessa två som kastade skon mot ambassadören kommer få för straff. Den Irakiske journliasten kan få upp till 15 års fängelse…

2 kommentarer

  1. Bahlool 05 februari 2009

    muahaha 82 miljoner skor har redan kastats 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *