Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Blattjävlar

Aftonbladet rapporterar om poliser som deltog vid ungdomskravallerna på Rosengården några veckor sedan. I det sammanhanget så hör man några poliser säga rasistiska saker, som apjävlar och blattjävlar. Polisens representant går så klart ut och säger att det inte är Polisen som står för det här, utan ”det är några individer bland polisen” som säger de här sakerna. S K I T S N A CK !!

Den ökända Rapporten om Rosengården beklagar sig över åsiktspoliserna, de där man inte kan hitta längre, men vart är rapporteringen om poliserna?

Gå i mina skor, så ska du se hur mycket skitsnack det är. När vi blir hotade i butiken och min syster blir anfallen av 5 stora biffiga svenska killar , så säger polisen att det är vårt fel. När min vän blir påkörd och måste jaga taxichauffören som gjort det, får han sedan höra hur polismannen ”couchar” chauffören, så att denna ska slippa få problem.

Ordningsmakten består av många rasister. Med städer som Malmö är det inget undantag. Jag har några vänner som började jobba som poliser och jag tränar med några poliser, och att det enbart är några få ”individer” är dagens skämt. Jag som ”god blatte”, får höra de där interna skämten, och jag får höra de där fördomarna som sprids. Problemet är inte bara att det är svenska vita poliser, utan det här sker bland invandrare, som känner sig ”försvenskade” också. Jag själv ser ner på de invandrare som beter sig som djur, hur ska det då gå för dem poliser som bott här länge och umgåtts i dessa kretsar?

Sverige kommer snart att få Sverigedemokraterna in i Riksdagen, med så många röster, då är det befängt att tro att det bara är några få representanter. Jag, mina vänner och släktingar kan berätta ett dussintal fler berättelser om hur väktare och poliser beter sig och det är bara toppen på isberget.

Rasismen kommer aldrig att försvinna. Jag fick höra orden som sades av poliserna frågan är vad är ”befogat” våld när polisen tar en misstänkt med invandrarbakgrund och vad är rasistisk influerad våld? Hur kommer polisen tysta ner den här händelsen? Det var flera poliser, inte en, som var i bilen och som skrattade gott åt de rasistiska orden.

3 kommentarer

 1. Sancak Beyi Emre 05 februari 2009

  Sverigedemokraterna kommer säker få sitta i riksdagen, vad man än tycker om dem så blir de demokratiskt valda… På samma sett sitter ju PKKs prati DTP i turkiska riksdagen…. Polisens agerande är helt sjuk i Malmö, ska utveckla det med ett inlägg strax, blev sotis på ditt 😛

  Emre

 2. Glenn 06 februari 2009

  Inte konstigt att det blivit som det blivit med rasism från bägge håll med den segregationen vi fick i början på 90 talet. Sanslöst om jag får säga mitt.
  Sen åas så förstår jag polisens uttalande med. Det som inte sägs i tidningar och på nyheterna är ju vad som fått dom att göra dessa uttalanden.
  Hade jag varit polis och någon kastat sten och flaskor efter mig så hade jag med pratat nervärderande om dom oavsett om dom var vita lr färgade.
  Mos jemel eri på dig 😉

 3. Bahlool 06 februari 2009

  hehe…du glömmer en enkel sak, polisen ska vara de bästa av de bästa, de bästa av de bästa tillåter inte människor att irritera dem. Då kan man ju tycka att alla som blir provocerade och slår till någon också har rätt? Polisen måste skydda den värdegrund vi alla menar är del av vårt samhälle, något de inte gjort i det här fallet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *