Press "Enter" to skip to content

De troendes moder…

I Islam brukar man kalla Aisha, Profetens fru, för de troendes moder. Idag har man hittat en annan som tagit det namnet. Den här damen har sett till att kvinnor anmält sig till att spränga upp sig själva och oskyldiga irakier. Bara förra året begicks runt 35 attacker, begångna av kvinnliga självmordsbombare. Aftonbladet visade inte allt men enligt irakisk tv, så var vissa kvinnor mentalt handikappade; andra hade förlorat en släkting och mådde dåligt pga det. Återigen andra var trötta på livet och ville “göra en bra sak” återigen andra var hjärntvättade. En sak jag inte kände till var att dessa Wahabis, dessa Salafis, våldtog kvinnorna, för att dessa skulle kunna utpressas till att begå de här attackerna.


Vet att hon begått en massa illdåd, men jag tycker konstigtvis, rätt synd om henne..inte nog med att hon ska raka vägen till helvetet, hon har förstört sitt liv här på jorden också…

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *