Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fotoutställning om Gaza stoppas

Fotoutställning om Gaza stoppas | Inrikes | TT | Senaste nytt | Aftonbladet.

Den konstärliga friheten tillåter dig att visa bilder eller tavlor föreställande Profeten Muhammed som hund, som pedofil, ja som självmordsbombare och som en fanatiker, men fy dig om du tar dig frihet att kritisera Israel.

Den k onstnärliga friheten tillåter dig att visa bilder eller tavlor föreställande barn, nakna, misshandlade eller rädda (australien) men fy om du tar dig friheten att avbilda eller utmåla Israel för vad det är, en stat som utöver ockupation och terror.

Den konstnärliga friheten tillåter dig att visa bilder eller tavlor föreställande Jesus som homosexuell, naken, som en sökare av skökor och gud vet vilka friheter du kan ta dig med honom, men aja baja om du vågar visa den nakna sanningen om Israel, aja baja om du jämför det Israel gör idag med det Nazisterna gjorde 60 år sedan. Aja..Baja.

Nu ska man tysta den konstnärliga friheten och konstnären får skärpa till sig, han får måla lite vanhelgande bilder av Profeten Muhammed eller av Jesus, ja tom pedofilliknande porträtt av barn är ok, men håll…dig…borta…från Israel.

6 kommentarer

 1. Mike 06 februari 2009

  Vilket jävla skämt.

  Vem har stoppat detta.

  Fram med namnen.

 2. Bahlool 06 februari 2009

  politiker politiker politiker..roligt är att det var bland annat en folkpartistisk politiker..de har haft sin stora kärlek för Israel i många många år

 3. Bahlool 06 februari 2009

  haha tackar brorsan 😉

 4. camilla 06 februari 2009

  Ja, detta är den sk ”demokratin”..för vissa människor bara! Västvärlden skryter om yttrandefrihet.., men som sagt när den bara är för vissa, är den inte mycket att skryta om!

 5. Bahlool 06 februari 2009

  Det är ett av våra stora problem i västvärlden att vi talar om för världen att vi har yttrandefrihet men sedan är hyckleriska och stoppar denna frihet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *