Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

På nyheterna, från London

Jag gick ut igår och lyckades ta foto på ”snöstormen”..Jag önskar att engelsmännen fick se ”riktig” snö. Som snön i Sverige. Snön i London är runt 10 cm djup, ändå är skolor stängda, bussar går inte, affärer stängda. Jag går, även om jag fryser, och tycker allt är rätt komiskt.

Enligt rapporterna är det den värsta snön sen 18 år. Stackars britts. Jag ska själv åka imorgon, och betalade en massa pengar för att flytta fram min resa och så blir den kanske inte ens av. JAG VANTRIVS HÄR!!

Ungdomarna i London kastar snöbollar på bilar och på förbipasserande. Min dödliga blick mot vissa, skrämde dem så pass mycket att de inte vågade kasta på mig och min bror. Det är inte jag som borde skrämmas utan bli skrämd. Över 20 ungdomar har mördats i gängrelaterade bråk här senaste åren. Ungdomar under 18 år, som blir knivstuckna. Enligt min lillebror som bor här, så har allt och alla kniv med sig. Han har lärt sig att sänka blicken, men arrogante Bahlool har svårt för sånt.

Folk ränner runt och tar foto på all snö..sånt har ju inte hänt!!

Kostnaden är runt 1 miljard för snökaoset, alltså det är runt 12 miljarder, för två dagar. I de här tiderna med ekonmiska problem är det skrattretande att folk är så hårt drabbade, men är man inte van vid snön så är man inte. Amerikaner på nyheterna är förvånade, som jag, över att så lite snö kan få stoppa ett land på det här viset.

6 kommentarer

 1. Sancak Beyi Emre 03 februari 2009

  Fan vad du reser runt, vad är det du gör egentligen?

 2. Bahlool 03 februari 2009

  Hahha i wish..jag planerar att resa mycket men det jag gör är faktiskt besöka familjen i London nu..men snart inshallah ska jag besöka ditt turkiet i hope 😉

 3. Sancak Beyi Emre 03 februari 2009

  hehe .. hälsa alla du träffar från mig ! Hälsa att fanan hålls högt här borta och att de inte behöver oroa sig 😉

  Var i Turkiet ska du ?

 4. Bahlool 03 februari 2009

  Alltså planen är att jag ska besöka istanbul i alla fall, har en turkisk vän som bor i sthlm och när jag lurat honom att ta mig med så är det klappat och klart 😉 Vill till mellanöstern överhuvudtaget syrien och irak står högt på kurs, turkiet och iran kommer i andra hand. Planer på turkiet har jag haft i några år nu men pga jobb går det inte alls. Vart är du ifrån?

 5. Sancak Beyi Emre 03 februari 2009

  Turkiet, en liten by ansluten till Konya .. Tidepoken min by lever i nämner jag dock inte 😉 det är som att åka några år tillbaka i tiden.

 6. Bahlool 03 februari 2009

  hahah vet hur det är 😛 helt andra tider, värderingar och synsätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *