Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

TV | Aftonbladet

TV | Aftonbladet.

Jag skrev om Turkiets statsminister Erdogan som stormade ut ur mötet i Davos , när han inte fick tala, här kan man se det på tv.

Det man inte visade nu, är att Peres höll på och talade och talade och talade. Han satt och spred så många lögner, att jag låg på madrassen och inte kunde sluta nämna vilka lögner han körde med. Saker som att man inte hade något embargo mot Gaza (lögn man har haft det i snart 2 år) eller lögner om att man blev anfallen utan grund (man hade vapenstillestånd och ändå mördade man Hamas män nästan dagligen)

Så under denna långa monolog, så skrev Turkiets statsminister ner svar, men när det var hans tur, fick han inte tala. Inte nog med det, efter att han stormade ut, ser man att en av grundarna av detta forum, fick runt 10 minuter där han babblade på. Moderatorn är en känd sionist, så inte så konstigt kanske?

Idag gjorde Turkiets statsminister en otroligt bra handling, en handling som ledde till att han välkomnades av tusentals turkar på flygplatsen, frågan är bara hur länge han får vara kvar på makten med tanke på de mäktiga generalerna i Turkiet som är bästa vänner med Israel.

9 kommentarer

 1. Mürsel 30 januari 2009

  Att världen applåderar en terrorstat som Israel har jag ingen som helst förståelse för,i Davos märktes det tydligt villken makt Israel har över världen först begår dem folkmord på palenstinska folket och sedan visar dom sig som offer,Perez ljög och världen applåderade, så länge applåderna pågår för den mördarstaten som Israel är kommer dem att fortsätta med folkmordet på stenkastande palestinier,man har tydligen inte rätt att försvara sig mot okopantmakter inte ens med stenkastning för då är man terrorist.

 2. Bahlool 30 januari 2009

  Jag håller med dig helt och hållet, tyvärr är det den bild som Israel förmedlar, som man får se, medans den sanna bilden inte började visas ordentligt förrän nu i senaste konflikten. Innan dess var folk tysta inför Israels brott. NU äntligen, efter så många döda, har de börjat få kritik mot sig. Peres ljög i varje mening han yttrade, Turkiets statsminister visade en otrolig karisma, mod och ärlighet.

 3. Lara 30 januari 2009

  Sjukt!

  De visar ju inte hela händelsen! När israels hemska mördare talar lögner…och Turkiets hero avslöjar deras skit. Varför klipps detta bort…det kan man undra.

 4. Lara 30 januari 2009

  Att han inte fick tala till punkt!! varför?
  för att de är fega..rädda för att världen skulle få höra deras skit!

 5. Bahlool 30 januari 2009

  Alltså han som har hand om disskussionen är känd för sina sionistiska tankar, så det kan vara det. Turkiets statsminister satt och skrev hela tiden, cohs en fick han inte ens yttra sig. Vill man lyssna på en monolog så kan man ju bara sätta på israelisk statstv.

 6. Mürsel 31 januari 2009

  Om vi tror på Gud,om vi tror på mänskliga rättigheter,om vi tror på lika rätt att leva,så kan vi inte se på behandlingen av den Palestinska folket eller något annat folk någon annanstans i världen,gör vi det så är vi lika mycket skyldiga, och det var vad Türkiska folket gjorde dom agerade mot Israel fick sin regering att säga i från, men dem skall agera lika mycket mot förtrycket av sitt eget folk.Hoppas att andra länder agerar som Türkiet gjorde BRAVO Erdogan och Türkiska folket.

 7. Bahlool 31 januari 2009

  håller 100% med

 8. Bahlool 31 januari 2009

  japp jag såg det på tyska, engelska och på arabiska hahah så Aftonbladet suger, men jag brukar ta bilder och fillmer därifrån för att det är lättare för den svenska pubilken att se sakerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *