Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lite här..och lite där..

Turkiets statsminister Erdogan stormade ut ur Davosmötet, efter att Israels Peres fått sitta och hålla en monolog till försvar för Israels folkmord i Gaza. Erdogan fick då enbart en minut att besvara Israels lögner och stormade då ut och sa tack, tack tack, jag kommer nog inte att besöka Davos igen. När han anlände i Turkiet, så välkomnades han av ett folkhav med turkiska och palestinska flaggor.Turkiet är Israels militärallierade i mellanöstern. Så även deras bäste vän börjar bli trött på dem.

Jag tittar på min blogg och hittar flera reklaminslag till Google, som länkar till bloggar som försvarar Israel och ska ge en “rättvis” bild av Hamas och palestinierna. Jag har inte ens råd att öka mitt konto på min bloggs server, och här man råd att göra reklam för sina bloggar så att folk kan komma dit och se den sanna bilden av dessa massmördare i Gaza, som dog vid 3 och 4 års ålder. Nåja..vill de betala för att folk ska besöka dem, visst..sanningen finns där ute och vill folk få reda på det, jättebra.

Hamas.tactics.blogspot heter en (den som har blogspot brukar inte tjäna några pengar på sin blogg så de måste verkligen ha bra med pengar i sina fickor) den andre heter defend.israel.org

Jag har varit här i snart 2 veckor och har inte hunnit ta ett enda foto. Ska ta extra många om någon dag, vad är en “semester” utan foton?

Kommit i en diskussion på en mejlinglista, där en person som avskyr Shiamuslimer, klankar ner på Hamas och Hizbollah. Att han är sunni, och en rätt känd sådan, gör inte saken bättre. Det har än en gång bevisat för mig att faran för Islam och muslimer, inte är från väst utan den kommer från våra egna, från våra ledare i den muslimska världen, som försöker få motståndsrörelser att vara slagpåsen för deras skitsnack.

10 kommentarer

 1. ally 30 januari 2009

  Yes yes, the eleventh hour sänds finns inte i den vanliga tv-tablån : ) inte vad jag vet iaf. men vad vet jag, jag har inte ens några kanaler 😛 har bara SVt1, Svt2 och tv4 + de danska hahaha… därför laddar jag ner allt jag vill se på : ) bättre faktiskt!

  Och jag måste erkänna, jag har varit lite fundersam över den “reklam” som finns bland vissa av dina inlägg, helt skum reklam helt klart 😛 haha… sån typisk svenne-reklam.

  ;P

 2. Bahlool 30 januari 2009

  hahaha klicka på reklamen 😉 pengarna går till några fattiga i irak…jag vet du är fattig så nästa reklam ska gå till dig 😛

 3. ally 30 januari 2009

  hahaha… JAG?! FATTIG!?? Som student kanske man kan uppleva en sorts fattigdom : ) men jag jobbar och jag studerar, och jag kommer säkert få ett bra yrke i framtiden. Inshallah!

  Ingen man och inga barn 😛 men jag anser mig inte vara fattig, jag lider inte, jag svälter inte, det enda jag e fattig på är ett eget LAND att leva i så man slipper höra “jävla invandrare” eller “stick till ditt hemland” eller få de där äckliga blickarna man brukar få från gamla äckliga fördomsfulla svenskar.

 4. Bahlool 30 januari 2009

  nejjj ally du är inte bitter alls 😉

 5. ally 30 januari 2009

  Do u blame me ?! haha…

  Jag vet , jag e bitter (i vissa lägen)- det är en del av min charm.
  …och jag kommer säkert inte sluta vara bitter :p på ett tag iaf…
  det vore lika lönt som att skicka Hitler på charmkurs : ) muahah

 6. Bahlool 30 januari 2009

  hahahaha den älskar jag fan..hoppas jag kommer ihåg att använda det..hitler på charmkurs, men hitler var charmig enligt de som lyssnade påh onom 😉

 7. Bahlool 31 januari 2009

  skrev lite på din blogg..gillar flaggan med ottomanen ? som får spjut i sig 😛 men hur kan du stödja fredrik malm?

 8. Sancak Beyi Emre 03 februari 2009

  Bahlool:

  Ottomanen är Ulubatli Hasan, som hängde upp fanan på Konstantinopels mur när staden togs över. Han genomborrades av 27 pilar men försvarade flaggan tills han såg att den var i säkerhet av andra ottomaner. Och just mitt namn betyder “Fanherren Emre”. Jag varken försvarar eller stödjer Malm, jag kritiserar honom, det märks om du läser mina tidigare inlägg ..

  Men han har lugnat ner sig nu efter att ha åkt på några smällar som blottat hans okunskap och hyckleri.

  emre

 9. Bahlool 03 februari 2009

  niceee älskar ottomanska riket 😛 Alltså jag ogillar Malm pga några sionisters kärlek förhonom som jag såg när han var ungdomsledare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *