Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

SD och mångkulturen…

Hittade den här sköna videon om SDs språkkunskaper hos Svarten. Tyvärr släpper han aldrig in mina kommentarer 🙁 men jag snor den här och visar upp den hos mig då jag tyckte den visar allt vad SD står för, hyckleri..

SD är en stor fara. Jag är i London nu och jag tror att Sverigedemokraterna skulle få en och två hjärtattacker. Med tanke på att man här lever tillsammans, talar olika språk, har olika klädstilar, utan att behöva stå till svars för det.

En dam sa till mig en gång, att hon tyckte det var genant av oss att komma till Sverige och tala vårt språk – hon var min bäste väns mamma.

En dam beklagade sig hos posten, som jag hade som partner, för att vi talade vårt språk. Vi har danskar som ringer och talar danska med oss, vi har en massa tyskar som talar konstig svenska med oss, men fy fan om vi talar vårt arabiska språk…Hur ofta har jag inte sett svenskar som ser konstigt på en, för att man valt att tala arabiska, hur ofta tror ni det händer här? Vill folk tala kinesiska, låt dem, vem fan angår det???

En kommentar

  1. s 29 januari 2009

    precis, retar sig folk för att de inte kan tjuvlyssna då eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *