Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Food for thought…och update

Försökte sova, men kunde inte så tittade lite på nyheterna..i know…i got no life?

Obama skickar sitt sändebud till mellanöstern, och förväntar sig att han ska tala med alla viktiga grupper, förutom Hamas, den grupp som representerar palestinierna. Särskilt efter massakrerna i Gaza, så har Hamas stöd i den muslimska världen bara ökat.

Såg ett reportage om Ayatollah Ruholla Khomeini, och kan inte förundras över vilken bild som vi fått av honom här i väst, och vilken bild man har av honom bland muslimer. Ska försöka få tummarna ur och fortsätta min serie om honom, Palestina och Revolutionen i Iran.

Blev inte av med Syrien, så ska nog hem nästa vecka, kanske tom bokar nu till på fredag…bored.

Jag känner en stor tyngd i bröstet…vet inte varför men känner av ”olycklighetens” sten där…vi får se vad det beror på?

Talade med min kära spådam…samma sura och aya ur Koranen dyker upp varje gång hon ska läsa om min framtid. Allt hon sagt verkar stämma..jag får se..om allt fixar sig så ska jag nog skriva allt i min VIP blogg 🙂

Talibanerna har sprängt runt 200 skolor i norra Pakistan. Som om den muslimska världen inte är redan efterbliven och eftersatt när det gäller utbildning och kunskap, så förvärrar dessa idioter saken. Kunskap är makt..De retar sig mest på att tjejer går i skolan. Så tjejer ska inte läsa koranen? Hadith? Dumma nötter…att folk ens tror på deras bullshit, är som skrämmer mig.

Farbror ska till Samarra, staden såg förstörelsen av en av de heligaste moskéerna hos Shiamuslimerna. Efter förstörelsen var det mycket nära att det blev inbördeskrig i Irak, men nu verkar allt ha fixat sit.

Man har börjat visa jättemycket propaganda för Israel. Däribland filmen exodus, en film från 60 talet som handlar om hur de stackars flyktingarna från Hitlers judeutrotning, flyr till Palestina, och där är de hemska araberna och vill inte lämna över sitt land till dem. Så Judarna försvarar sig mot dessa hemska araber, och vinner landet från dessa vilda barbarer..länge leve Israel.

4 kommentarer

 1. umzacharia 28 januari 2009

  Jag tror det var Luleå som bojkottade att fira förintelsens minnes dag igår,pga av det som har hänt i Gaza. Så det finns ju faktist folk som bryr sig och förstår=)

 2. Bahlool 28 januari 2009

  de blir väl kallade för antisemiter då kan jag tänka mig 😛 så många miljoner som dött efter ”förintelsens” dag..vart är deras minnesdagar?

 3. s 28 januari 2009

  jag vägrade delata i en minnesstund som jag blev inbjuden till

 4. Bahlool 28 januari 2009

  dinnnnnantiiiiiseeeemitttttttttttttttttt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *