Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vann 2 miljarder – livet slogs i spillror

Vann 2 miljarder – livet slogs i spillror | Sportbladet Spel | Aftonbladet.

Pengarnas förbannelse..En man som är rik och god för 100 miljoner, spelar och vinner den största vinsten i historien. När han hade 100 miljoner, så var han en bra man och far, men när han vinner 2 miljarder, då blir han en dekadent människa som super, sviker familjeidealen och ser sin kära barnbarn dö av en överdos.

Jag vet inte vad jag ska tänka om det här, en man som hade allt, blev girigare och ville ha mera, som belöning fick han mera och fick se sitt liv slås i spillror. Det här påminner om alla de filmer och stories man sett och läst om, där en människa får allt han önskar sig, och till slut får inse att allt inte är värderat i pengar. Skillnaden är att i filmen, så får man en ny chans, denna man har inte den  möjligheten, hans barnbarn är borta, hans fru är borta, hans pengar är borta…

Tacka gud att man är fattig…

En kommentar

  1. alyssa 27 januari 2009

    hehe ya haraaam….. stackare 😛 NOT!
    asså girighet föder ondska : ) 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.