Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Update

Har varit vaken sen kl 3…det säger allt om hur jag ser ut och hur jag mår.

Sitter här och surfar lite och hamnar på Propalestina bloggare, och kan inte undra om det var någon av dem som ogillade mitt skrivande och anmälde mig till ägaren av bloggen jag blev utkickad ifrån. Eller utkickad och utkickad, jag skulle tystas i några dagar, för att han hade fått en massa brev från ”muslimer”. Jag vägrade och vägrar sätta min fot där igen, även om det är en jättebra blogg om palestinamisären.

Såg rätt så bra debatt på tysktv, och där tystas en professor, som hela tiden vill tala om Gazamassakern, med att man diskuterat ämnet och nu ska man tala om antisemitism och fördomar mot judar. Programmet var på 1.5 timmar och ingenstans hörde jag om islamofobin och fördomar mot araber. Det är ju därför som det tog så lång tid för världens människor, som inte var muslimer, att yttra sig. Hade offren i Gaza inte varit mestadels muslimer, och inte varit araber, tror ni verkligen då att de hade skitits i så länge? Folk dog över nyår medans vi sköt nyårsraketer.

En person fortsätter ringa, även när jag är utomlands. Jag tycker det är slöseri med min tid och mina pengar att tala med personen ifråga. Jag har en tendens att bryta med folk, de kommer in i mitt liv, jag vet inte hur, men de lyckas alltid, och jag släpper in dem. De är kanske underbara människor, men just i mitt fall blir jag inte tillräckligt bra behandlad. Så går det vidare..de kommer in i mitt liv, jag inser att de behandlar andra bättre, jag kickar iväg dem, de kommer tillbaka osv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *