Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hamas det största problemet för kvinnor och barn i Gaza | Newsmill

Hamas det största problemet för kvinnor och barn i Gaza | Newsmill.

Alltid är det kurder som stödjer Israels folkmord, för det är vad den här damen gör. Hon utmålar Hamas som största problemet för kvinnona i det ockuperade Palestina, men glömmer de Israeliska bombningar och attackerna under samma tid, som mördade 1300 palestinier.

Hon kör med ett fint ordspråk:

Det finns ett talesätt i Mellanöstern som säger att kvinnor ska vistas ute två gånger under sitt liv; när de gifter sig och när de dör. Det är det som nu sker i Gaza.

Jag är älskare av fina arabiska ordspråk, men det här har jag verkligen aldrig aldrig aldrig hört, något som många i inläggets kommentarssektion också sade.

När jag ser mord på barn och kvinnor, då går jag inte och talar om mina fördomar mot Islam och muslimer, utan jag väljer att tala om mördandet. Hon väljer dock att köra med samma trick som så många före henne kört med, att tala illa om muslimer och Islam för att uppnå kändisskap.

Att bunta Talibanerna med grupper som Hamas och Hizbollah är det mest patetiska försöket till skitsnack jag sett på länge. Hizbollah har kvinnor på sina tvprogram, de har kvinnor som läkare och som lärare. Talibanerna misshandlade och mördar än idag kvinnor och tjejer som väljer att studera.

Veckans idiotförklaring går till denna Tara Twana. Det är inte palestinierna som blivit kända för hedersmord, utan hennes kurdiska folkslag; det är inte heller palestinierna som blivit kända för att hota och mörda kristna, utan hennes kurder. Steningen av en kurdiska som valde en muslimsk man, ledde till ett ramaskri på youtube. Hon borde tänka på alla de kvinnor som stenats och mördats för hedern hos den kurdiska befolkning hon tillhör, än att klaga på Hamas. Hört talas om Fadime? Kurd…

3 kommentarer

 1. Katya 24 januari 2009

  Det jag inte fattar med kurder är att de är så besatta av sitt eget PKK och gerillakrig för deras ”fria kurdistan” men förnekar andra den rätten eller klankar ner på andra.

  Det är något gravt fel på dessa inkonsekventa kurder.

  Jag klarar inte av att lyssna på folk som försöker svartmåla andra istället för att bemöta fakta. Vissa av de ljuger rakt igenom dessutom eller så har de brist på fakta, vad vet jag.

  Hade själv världens längsta diskussion med en kurd som ansåg att Palestinierna får skylla sig själv för de valde Hamas? Jag undrar då, ska kurderna skylla sig själv när Saddam gasade ihjäl en hel by? Och var det okej då att FN stod och tittade på. Naturligtvis kommer de svara NEJ på detta. Men det är okej så länge det inte handlar om kurder. Helt sjuka är vissa.

 2. Bahlool 24 januari 2009

  jag skrev på min gamla blogg vadskillnaden mellan kampen för palestina och kampen för kurdistan var..ska försöka hitta den och förklara den lite djupare 😛 men i korta drag kan man säga att skillnaderna är några få
  1. Kurdistan har aldrig haft en egen stat, aldrig i historien en erkänd stat
  2. palestineirna ägde landet, och några invandrare kom och tog över den, även när de var i minoritet fick de majoriteten av landet för något som hände dem i tyskland. Men kurderna har alltid bott i ett område som var bebott av andra grupper, däribland araber, turkar, assyirier mm..
  3. Världen har kommit överens om att palestinierna ska ha en egen stat, ingen har gjort det när det gäller kurderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *