Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Israel och Palestina 004

Jag kommer i de här inläggen att försöka belysa bakgrunden för konflikten i Mellanöstern och försöka ge båda sidors argument. Vidare ska jag försöka belysa större händelser som hänt. För att förstå en människa eller en händelse måset man känna till bakgrunden och hur många av oss kan säga att vi känner till bakgrunden till problemen i Palestina? Jag valde sida, något vi alla måste göra.


Här visas en video om vad ockupationen av Palestina betyder. Ockupationen är olaglig enligt över 40!! FN resolutioner. Israel är den enda staten som brutit mot så många resolutioner. Utöver det finns det över 40 Resolutioner som USA stoppat med sitt veto.

Filmen är från 2005, och visar hur det var då. Tänk er hur situationen är i dagsläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *