Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

19 000 barn misstänkta för brott

19 000 barn misstänkta för brott | Nyheter | Aftonbladet.

Under 2005 kom man fram till statisik som sade att 19000 brott hade begåtts av barn under 15år.

Jag retar mig för att det är liknande saker som hänt mig och det är liknande saker som jag fått veta då jag känner en massa barn i den by där jag äger en butik med pizza. Ungarna tar det på skämt, de talar om pistoler och de talar om gäng. De hotar varandra på nätet och sen händer det att hoten blir till allvar. Vid några tillfällen fick offren flytta från skolorna eller tom flytta från byarna.

En av killarna kom undan med mord. Han tog en människas liv och kom undan med det, hur kan en människa, barn eller ej barn, komma undan med att ta en annans liv??

De här siffrorna är det bästa beviset för att man måste bli hårdare i sin uppfostran av barnen. De här siffrorna är också ett bra sätt att visa på behovet av hårdare lagar och lägre straffmyndighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *