Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nu ska vi glömma bort Gaza och Palestina..

Nu när bombningarna avstannat för några dagar, måste vi inse en sak; Israels brott kommer att glömmas bort, Palestinierna kommer att åter igen glömmas bort, fram till nästa gång de blir bombade och då börjar vi om med samma skit igen. Vi kommer belysa folkmordet, FN och omvärlden kommer vara tysta eller kommer att höras men inte kunna göra mycket och så kommer det fortsätta, fram tills Israel slutar med sin ockupation.

Krasst uttryckt så leder blodbadet till att man bryr sig mera om den Palestinska misären. Utan blod, försvinner tidningarna (något de ju hade gjort och därför det enbart fanns Al Jazeera reportrar i Gaza när Israel började bomba)

Nu finns det tillfälle för det Palestinska folket att göra sig av med Quislingen Abbas; nu är det tillfälle för det Palestinska folket att inse, att deras ledare, än en gång, svikit dem såsom nästan hela den Arabiska världens ledare.

8 kommentarer

 1. Mike 18 januari 2009

  Då återstår att fälla dom skyldiga för krigsbortt.

 2. Bahlool 18 januari 2009

  Vi vet båda två att det inte sker ifall det handlar om Israels representanter. Hamasanhängarna blir mycket lättare att få tag i och åtala, de har inget USA bakom sig.

 3. Alyssa 18 januari 2009

  sant det du skriver, när inte skrivs om det, när det inte skriks om det, när inget hörs om det överhuvudtaget – då glömmer världen bort det och fokuserar på annat.

  svar: haha det där med mitt hus, det är så att jag fick bo i lägenheten i andra hand och så som mina omständigheter såg ut när jag flytta hit så visste jag inte hur porten såg ut, jag bor i andrahand och ska ändå flytta om två veckor. inte mitt fel att jag inte visste att malmöborna var så jävla idiotiska : ) men jag vill inte bo i Sverige överhuvudtaget sen i framtiden. urk… vi kan inte få allt här i livet, och man kan inte styra allt heller.

 4. Bahlool 18 januari 2009

  vart vill du bo istället? och jag har alltid rätt 😉

 5. alyssa 18 januari 2009

  jag ska inte bo kvar här, har sagt upp min lägenhet, och du tänk dig att kunna välja dina egna grannar, kunna välja att bo vart du än vill med vem du än vill – oh vilken härlig dröm va ;D hahaha… men det är inget som är verkligt med de orden om man inte är miljonär.

  jag ska flytta men jag säger inte vart, för jag har folk som läser mina kommentarer och snokar och läser mina kommentarer vart jag än skriver dom. kan berätta sen när jag väl har flyttat hahaha ;D

  jag vill bo i ett varmt land där det regnar då och då
  med vänliga grannar och varmblodiga människor som vet innebörden av vänlighet och karma
  jag vet, jag lever i mina drömmar : ) vart kan man tänka sig leva, jag har bott överallt i sverige, just nu vet jag bara att jag vill vara där min familj finns. för vad som än händer så är dom iallfall de som man kan vända sig till när allt annat inte känns så bra.

 6. Bahlool 18 januari 2009

  det är det..enda som räknas är famljen..tyvärr inser man det ibland för sent..tiden flyger syrran, och till slut är allt borta, ju mera tid man har med dem desto bättre. Jag hade också planer på att flytta till nåt varmt land, men alla länder är cp..alla har sina små skavanker och fel. Sverige har du i alla fall möjlighet att sätta dit de as som skadar dig..hur lätt är det att göra det i irak eller syrien eller libanon?

 7. alyssa 18 januari 2009

  Ja det är väl det enda positiva med detta landet.
  Den enda jag kan göra är att få mig en bra utbildning, utnyttja systemet ;P hahaha.. och sen försöka fly härifrån lite då och då i form av semester.

  Ibland försöker jag tänka mig hur det skulle se ut om vi bodde kvar i Palestina, hur skulle det se ut nu utan alla Israeler och den här konflikten. Tyvärr så vet jag inte hur jag ska föreställa mig det , vår vackra mark är demolerad, det finns inget att drömma om, jag kommer aldrig få se det under min livstid. : )

 8. Bahlool 18 januari 2009

  have hope..om Iran kommer undan med sina planer så kommer det kanske finnas hopp till slut..jag ser det som att de flesta problemen, allt från krig och problem om oljan, har sina rötter i Israel. Divide and Conquer, försvaga de arabiska muslimska länderna så att Israel inte behöver bry sig om dem..så funkar det och därför måste Israel väck..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *