Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Extrem Arab

Jag är i en fas där jag läser allt möjligt, däribland kommunstiska (det är de som verkar toppar listan över bloggar som besöks) SD-bloggar och tom sionistiska bloggar. En sak som slår mig är att de är välbesökta allihopa. Ju mera extrema åsikter man har, desto fler besökare har man. Jag märker ju själv att ju mera extremt jag skriver, desto fler som kommer och läser bloggen. Vart jag än går, så ser jag dock en sak gemensamt hos alla dessa bloggar, de som är Pro Palestina och de som är Anti Palestina, de som enbart bryr sig om Sverige och de som bryr sig om ”världen”; det att allihopa ser en fara i Islam.

Jag känner mig som en jagad person, som ränner runt i bloggvärlden och skriver här och där till försvar för Islam och muslimerna. Kommunisterna säger mig att ”religion är opium för folket”. SD och Sionistbloggarna skräddar inte heller orden och menar att den största faran för världen är just den Islamiska religionen. Bloggarna som försöker komma upp i rankningen, gör det genom att vara emot ”islam och Islamism”. Här och där ser jag såna, där de kallar sig liberaler eller humanister, humanismen såg man ju i attackerna mot det ockuperade Palestinska folket, inte såg jag dessa humanister protestera.

Jag minns att jag var en av de första som hade en ”redig” sida om Islam och försökte konkurrera med Wahabiterna, idag finns det många hemsidor och min är rätt nerlagd. Idag känns det på något sätt likadant, jag är en av få muslimer som skriver till försvar för Islam och muslimerna och anses allmänt galen.

Jag är en fanatiker som inte bara är bisarr för att jag är Arab,  man, muslim, utan att jag också tillhör de runt 200 miljoner som kallar sig för Shiat Ali; Alis supporters. Min kärlek för Iran, Hamas och Hizbollah utmålar mig till att vara ett praktexempel för attacker och angrepp från både höger och vänster. En blogg förbjöd mig att skriva och jag satte inte min fot där, för att jag var shiamuslim. En blogg släpper inte in mina kommentarer; en muslim ska inte försvara islam och håna SD..sånt går inte bara.

Akta jag är en turbanbeklädd muslim med tillgång till nyårsraketer 😉

029

6 kommentarer

 1. s 18 januari 2009

  lol snygg bild du glömde klänningen bara mohahha

 2. Bahlool 18 januari 2009

  tysstttt den har jag bara när jag utför terrorattacker 😉

 3. alyssa 18 januari 2009

  hahahaha… shysst ;D massa fyrverkerier istället för bomber och granater.

  man tager vad man haver!!!! ;P i brist på annat…

 4. Bahlool 18 januari 2009

  rofl shhh annars har jag SÄPO knackades på min dörr snart

 5. alyssa 18 januari 2009

  hahahaha oooh.. yeah the big bad FRA is on your tracks ^^ hahaha… och sen SÄPO, tror de redan hittat hit men de finner din blogg vara ett nöje mer än fara hahaha… ;D vad vet jag. 😛

 6. Bahlool 18 januari 2009

  rofl såg ju en ip från polisstyrelsen i stockholm några veckor sen 😛 sen har de nog register på alla som heter abdullah eller muhammed och gillar hamas och hizbollah 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *