Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hotad av USA

Hotad av USA | Nyheter | Aftonbladet.

Paykastningen kan börja. Världens främsta ”demokrati” lyckades skrämma svenskarna så mycket, att de sålde alla de värderingar som staten Sverige bygger på. Minns ni berättelserna från andra världskriget hur Sverige svek sina nordiska vänner i länder som Norge och lät dessa transporteras genom svensk mark, som om de vore boskap?

Förräderiet slutade inte där, nu förrådde man två egyptier. Enligt Persson var han inte delaktig i komplotten, nu kommer nya uppgifter fram som visar på att han var en av hudvudaktörerna i händelserna som ledde till att två egyptier utvisades till ett land där de torterades. Vem minns inte när Sverige tillät CIA, att flyga ett av sina plan till svenska flygplatser och ta med sig två män för att låta dem hamna i ett egyptiskt fängelse och torteras där?

Jag trodde verkligen att vi hade lärt oss nåt från andra världskriget..det visar sig att det enda vi gjort är byta åtlydnad för Nazityskland mot lydnad för USA istället….

4 kommentarer

 1. alyssa 18 januari 2009

  patetiskt utav sverige… så typiskt… och inte heller är det första gången de skyller ifrån sig eller viker sig för andra. sverige är så jävla styrt av andra länder! urk…

 2. Bahlool 18 januari 2009

  Roliga är att man gick och gav hela skulden till Anna lindt, men hon kunde ju inte försvara sig…

 3. alyssa 18 januari 2009

  aa jag såg det på nyhetssändningen…
  fyfan, man blir illamående.

  som att hugga en försvarslös i ryggen
  skylla på de döda

  nice. så jäkla najs!!!

 4. Bahlool 18 januari 2009

  vi lär våra barn att ta ansvar för sina handlingar, och här har vi vuxna som inte gör det..jag är inte mycket bättre hehe men skillnaden är att deras skit kommer upp till ytan till slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *