Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Rasism bakom brutal misshandel

Rasism bakom brutal misshandel | Nyheter | Aftonbladet.

När jag hamnar på diverse ”nationalistiska” bloggar, så sprids det fördomar utan att man får ge respons eller svar på tal. ”En kvinna blev våldtagen på lördag kväll i bla bla” ; så ser enda infot ut i en tidning, men på dessa bloggar och forums blir det plötsligt bevisat att våldtäkten utfördes av en ”blatte”. På vissa forum har man en hel drös med inlägg och forums specialiserade på att ge invandrare skulden för alla brott som sker i Sverige.

Här har man ett brott, begånget av, med all säkerhet, svenskar. Såna helylle svenskar som super och som sitter på fester och drar sina blatteskämt, ”höhö ja vi gick och jagade 20 blattar och gav dem stryk, de jävla fegisarna mot oss 5” ; sanningen var dock mera att man slog ner en gubbe bakifrån.

Visade ju igår lite statistik om att över 62% av de som röstade på Aftonbladets hemsida, hade tyckt det är ok med lite rasism. SDs uppgång; de många ”nationalistiska” bloggarna och de många invandrarnas dumhet när det gäller att begå idiotiska brott, visar att Sverige är på väg mot en mörkare tidsålder.

Minns ni lasermannen? Han som sköt ihjäl en person, invalidiserade en person och skadade 8 andra? När vi tog upp det i skolan, så blev en tjej rasande. Hon undrade varför man gör en stor grej av det!!

En stor grej? En ”seriebrottsling” har gjort det till sin uppgift att mörda invandrare. Minns ni våldtäktsmannen i Umeå? Han lyckades våldta några tjejer inom loppet av några år, och hela Umeå levde i skräck. Det var rubriker och det var ett stort ämne, inte såg ni mig ränna runt och säga, varför göra en stor grej av det??

I Tyskland gick man ett steg längre, en kille gick in i olika butiker ägda av invandrare, och sköt helt enkelt ihjäl dem. Jag minns inte om han blev tagen, men här har ni en kille som brukar klaga på att invandrare lever på socialen, OCH SEN SKJUTER HAN ARBETANDE INVANDRARE???

Rösta rött i nästa val, ogillar ni röd färg, rösta grönt. Låt inte högern få makten, låt inte SD komma in i riksdagsvalet.

2 kommentarer

  1. Stigman 19 januari 2009

    För att undvika alla spekulationer om en brottslings sociala och etniska bakgrund vore det väl en utmärkt metod att alltid offentliggöra detta i massmedia. Det skulle ju förhindra att exempelvis invandrare blev oskyldigt misstänkta. Skulle det visa sig att någon särskild grupp var överrepresenterad, måste man naturligtvis ta till erforderliga metoder för att få bukt med dessa.

  2. Bahlool 19 januari 2009

    Jag själv har sett ett stort antal från en viss grupp som begått brott hos mig, men jag tror inte att det skulle kunna leda till att man kunde straffa hela gruppen. I slutändan är man ansvarig för sina egna handlingar och det är i såfall föräldrarna som man måste ta i örat. Av den grupp som jag syftar på, och känner till, så har 99% av dem gjort nåt olagligt. Ändå finns det i den här byn 1% isåfall (mina beräkningar då) som är oskyldig så den 1% kan ju inte buntas ihop med resten. Det gäller att ta tag i problemen, straffa dessa personer hårdare som begår brott, och skita i ifall de är invandrare eller svenskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *