Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En fars mardröm..

Tittar på al Aljazeera och ser en läkare som är arab, men som jobbade på ett Israeliskt sjukhus. Hans tre döttrar mördades idag, när Israelerna sköt mot huset. Enligt reportaget så stödjer 90% av Israels befolkning attackerna. Just idag, när det ska börja ett vapenstillestånd, så skjuter de mina döttrar, säger läkaren. Han håller en presskonferans, och försöker belysa sin sorg och sitt lidande, då stormar några judar in och skäller ut honom. De menar att han ”nog” hade vapen i huset. Ett känt arabiskt ordspråk lyder, foog hagga degga. Inte nog med att du har rätten på din sida, nej du får stryk också. Så här känner jag när det gäller den här mannen. Inte nog med att han förlorat sina döttrar, nu blir han utskälld. Ingen Israel kan förstå eller acceptera att deras soldater är massmördare. Ingen av dem kan förstå eller vill förstå att de begår brott mot Gud, mänskligheten och mot allt som har med rätt och rättvisa att göra.

Ingen föräldrar borde begrava sina barn…

2 kommentarer

  1. Daorsa 18 januari 2009

    Hej B
    HUr mår du?? Det var inte igår….saknat dig min vän…
    Sköt om dig…Kram//D

  2. Bahlool 18 januari 2009

    lol…tänkte just idag på dig…kan inte klaga hur är det själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *