Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

USAs support till Israel

USAs stöd till Israel utgör 1/3 av USAs utrikesstöd. När man hör amerikaner tala om att de ju hjälper världen och ändå är de hatade, så verkar de glömma att ifall man hjälper ett rikt land att förtrycka andra, då räknas inte det som stöd till fattiga länder.
De här pengarna är alltså pengar där man inte räknat in de miljarder som pumpas in i Israel av lobbyster, företag och privatpersoner till stöd för Israel.

Stödet till Israel, är som så mycket stöd till fattiga och behövande, avdragbar från skatten, men den enda staten, vars militär kan få stöd och ändå få dessa pengar avdragna i skatten, är pengarna till Israels militär. Så USA stödjer Israel inte bara genom statliga pengar, utan också genom pengar som privatpersoner skickar och Israel är det enda landet vars militär kan få pengar från privatpersoner och ändå bli avdragen. Hört talas om att stöd till terrorister är brottsligt?

2007 gav USA 3 miljarder US dollar i stöd till Israel. I dagens kurs är det alltså mer än 24 miljarder Kr.

I gamla testamentete står det:

’When the LORD your God hands these nations over to you and you conquer them, you must completely destroy them. Make no treaties with them and show them no mercy.’

Deuteronomy 7:1-4

Jag säger inte att det här är ett judiskt problem, men jag säger att många i armeen och många i staten Israel är religiösa fanatiker, som inte har några som helst skrupler att utrota de besegrade folken. Ser man på gamla kartor hos terroristgrupper med sionistisk anknytning, så ser man att de drömde om ett storIsrael. Något som är på väg att uppnås med alla aggressionskrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *