Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Blondinbella och co

Jag talar med en vän om rankning av olika bloggar och han länkar så jag kan titta på dem som har flest läsare, som Blondinbella och Kenzo och Pyre. Jag ogillar såna bloggar och brukar inte gå dit, men idag valde jag att kolla lite. När jag surfar igenom dem, så förundras jag över en sak; de har inget vettigt att säga. Kanske, på sin höjd, ett inlägg av 20.

Jag vet inte, jag kanske låter avundsjuk, men när du ser världen går upp i eld och rök, så hamnar du på vissa personers bloggar, som kan göra en stor skillnad men istället väljer att skriva om vilka fina skor de köpt eller vilken fin kamera de bytt up sig till. Inte nog med det, det värsta är att de attraherar folk, som vill läsa om de här dumheterna. Världen är bisarr och jag kan verkligen inte få in det i skallen.

Natacha Pyre är överglad över att ha fått folk till att gå med på någon pyramidliknandehemsida. Hon fick några tusenlappar i present..woow..tjejen tjänar bra med pengar och är ”överlycklig” över de här få hundralapparna? (Tror det var 1200:-)

Jag tycker det är genant, att de har sådan makt, jag tycker det är genant att folk läser sådan dynga, jag tycker det är genant att de inte vågar stå upp för Gaza och för alla de förtryckta. Jag säger inte att man ska skriva om det varje dag, men ett litet inlägg till försvar för dessa förtryckta, skulle inte skada. Med det läsarantal som de har, borde de känna plikten, att försvara de svaga.

He who condones a shameful act, then it is as if he were a participant…/Imam Ali ibn Abu Talib

Han som tolererar en skamlig handling, då är det som om han deltog i den…/Imam Ali ibn Abu Talib

Så sa min Imam 1400 år sedan, och det stämmer så jävla bra på alla nissar som är tysta inför folkmordet som sker i den här minuten.

doda-barn

Tre bröder som pliktade med sitt liv för att vi inte vågar stå upp för det som är rätt. Tre bröder, 8, 12 och 14 år gamla.

2 kommentarer

  1. Glenn 16 januari 2009

    Det är väl inte så konstigt att folk förundras av denna dumhet och totala meningslösa innehåll. Hade världsekonomin kollapasat i dagens samhälle hade stora delarna av sverige (och västvärlden) gått under pga att dom saknar kunskaper, vitala överlevnadskunskaper som att starta en eld slakta ett djur etc etc. Världen blir bara dummare och dummare för var dag så inte så konstigt att folk läser deras bloggar om brutna naglar och för starka solarier

  2. Bahlool 16 januari 2009

    hahaha såg en komedifilm som handlar om framtiden där folk är så dumma att de inte ens kan sköta vanliga manicker..dog av skratt så dumma folk blivit. Tacka vet jag serviceteknikar 😉 de är smarta de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *