Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Araber Araber Araber…del 2

Jag skrev ju om spelaren Kaka, som erbjöds att få 1.3 miljarder kr ifall han flyttade till ett engelskt lag. Ägarna till laget är araber från Förenade arabemiraten. Nu har de höjt budet till 2.9 miljarder sammanlagt. Sveriges innevånare skänkte 5.3 miljarder till behövande förra året jämför det med denna summa de talar om på 2.9 miljarder.

Jag skäms över att araberna sviker sina släktingar i Irak och Palestina och jag skäms över att de ens tänker betala så här mycket pengar för en sketen spelare; jag skäms att folk betalar höga avgifter för tv som visar matcherna; och jag skäms över att folk köps istället för att stanna kvar i sina lag; och jag skäms över att folk inte har problem med att en människa ska få så här mycket pengar.

Jag älskar att spela fotboll men hatar att titta på det pga min pappas stora fanatiska kärlek för sporten och nu har jag fått fler anledningar att aldrig titta på skiten..genant!!

Har dessa idioter glömt att vi har en ekonomisk kris? Har de glömt att oljan är slut snart?

Vi beklagar oss över VD-löner och fallskärmsavtal, men vad är det här?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article4196020.ab

2 kommentarer

  1. tst 16 januari 2009

    bra skrivet

  2. Bahlool 16 januari 2009

    tackar så mycket..tycker det är fan sjukt så mkt pengar..vad skulle hända om han skadade sig så svårt att han inte får sluta spela?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *